Hoe maak je je eigen karakter & Play tekenfilm Spelletjes

Online gokken is een populair tijdverdrijf en om te communiceren in online gokken gemeenschappen moet u een teken om te spelen. Oorspronkelijk kunt u alleen een teken maken met dure en ingewikkelde animatiesoftware, maar nu tal van websites kunt u maken online gratis je eigen personage en zelfs spelen cartoon met dat teken op hun website.

Instructies

1

Navigeer naar IMVU.com. Deze website kunt u maken van je eigen personage en cartoon spelen, allemaal op één plaats. Je personage is 3D en realistisch uitziende en zelfs functies animatie evenals talrijke stijlen voor u te personaliseren met. Talrijke gemeenschappen en gaming sites worden aangeboden ook waar u kunt communiceren met andere gebruikers online.

2

Navigeer naar WeeWorld.com. Deze website kunt u uw eigen karakter bekend als een WeeMe maken. De tekens die worden aangeboden op deze website kijken net als cartoon avatars. Bovendien, u kunt live chatten met andere gebruikers van de WeeMe, alsook de spelen van het spel en ontgrendelen van nieuwe looks en accessoires voor je WeeMe karakter.

3

Navigeer naar Meez.com. Meez kunt u maken van uw eigen cartoon karakter en je personage kunt voorzien van animatie zoals een ballerina Kronkel of een kick als goed. U kunt ook spelen op Meez, praat met andere Meez gebruikers en interactie in de Meez online gemeenschap. Daarnaast kunt u winkelen en kopen meer accessoires voor uw Meez karakter.

Tips & waarschuwingen

  • Al deze websites bieden een gratis lidmaatschap, maar voor meer functies kunt u upgraden naar een premium-lidmaatschap.
  • Pas op voor het navigeren weg van de website voor het opslaan van uw karakter omdat alle uw vooruitgang verloren gaan zullen als jij.