Hoe maak je formulierknoppen die in tekstvelden inputtekst

HTML-tekst formulieren kunnen gebruikers input en u informatie verzenden van uw website. Door het gebruik van tekstvelden, radio buttons, drop-down menu's en standaardknoppen heeft een gebruiker een verscheidenheid van opties in de communicatie met u. Als u een formulier op uw website met tekstvelden hebt, kunt u een knop of reeks van knoppen kan de gebruiker om te vullen deze velden met vooraf bepaalde tekst. Dit wordt gedaan met behulp van HTML-tags in combinatie met de "OnClick" JavaScript

Instructies

1

Start uw programma voor het bewerken van HTML. Als u een HTML-editor niet op uw computer hebt, klikt u op de koppeling "Gratis HTML-Editors" in het gedeelte 'Informatie'. Download en installeer de HTML-editor van uw keuze met behulp van de standaardopties voor het programma.

2

Open een bestaand HTML-document of klik op "Bestand" en "Nieuw" te maken.

3

Type "< vormen van actie = '#' naam 'ourform' = > ' om in te voeren van het formulier dat label, waarmee wordt aangegeven dat de volgende regels allemaal deel uit van hetzelfde formulier zijn opent. Druk op "Enter".

4

Type "< input type = 'knop' value = 'Dit is onze voorbeeldtekst' OnClick="document.ourform.textfield.value = 'Dit is onze voorbeeldtekst' ">" druk op "Enter". Deze regel maakt een knop met "Dit is onze voorbeeldtekst" geschreven en een tekstveld met de naam "textfield" met het zelfde bericht zal bevolken. Deze stap kan worden herhaald met andere tekst, in plaats van "Dit is onze voorbeeldtekst," om extra knoppen die het dezelfde tekstveld bevolken zal te maken. Wanneer u extra knoppen maakt, moet u de tekst 'Dit is onze voorbeeldtekst' in beide delen van de code (na "waarde" en na "document.ourform.textfield.value").

5

Type "< input type = 'tekst' naam = 'textfield' breedte '25' = > ' maken het tekstveld dat zal worden gevuld met tekst wanneer de gebruiker op de knop (pen) in stap 4 hebt gemaakt.

6

Typ ' < / form > "om te sluiten van de formuliercode.

7

Klik op het menu "Bestand" en klik op "Opslaan". Typ in een opslaan een naam geven en selecteer een locatie op uw computer op te slaan van het HTML-document, indien nodig.

8

Dubbelklik op het HTML-document dat u hebt gemaakt (of gewijzigd) in de vorige stappen om het te lanceren in uw standaardwebbrowser. Het nieuwe formulier testen door te klikken op de knop (pen) op de pagina voor het vullen van het tekstveld.