Hoe maak je een zelfgemaakte iPad Stylus Pen

De iPad maakt gebruik van complexe touch-screen technologie die op je touch reageert, toestaand u om te vegen door middel van inhoud, aanpassen van schakelaars en scrubbers of inzoomen op objecten. Het scherm van de aanraking op de iPad is ontworpen om alleen reageren op je touch, maar het scherm reageert ook op elektrische draad lijm, een verbinding die vaak gebruikt voor printplaten. De lijm kan worden gevonden op hardware winkels en kan worden gebruikt voor het maken van uw eigen stylus pen voor de iPad.

Instructies

1

Unsnap de twee zijkanten van de metalen module bevestiger en weggooien van de socket-component. De socket-component is de kant van de bevestiger module, die de ingevallen gezicht heeft en afgeronde kant.

2

Een 3 1/2-halve inch lengte van tandzijde knippen met een schaar en vervolgens knopen drie in elkaar aan het einde van de lengte van floss te maken een enkele knoop. De grootte van de knoop moet de omtrek van de socket module van naaien gat overtreft.

3

Het einde van de tandzijde zonder de knoop door de voorzijde van de socket module en draad de floss begeleiden totdat de knoop in het gat naaien vangsten. Trim de lengte van floss die langs de knoop loopt.

4

Verdelen een druppel draad lijm op de knoop tot ligt het aan de module bevestiger.

5

Draai uit het einde van de balpen en neem uit de punt, de inkt goed en het voorjaar.

6

Trek de lengte van floss door de punt van de pen-gat en draad de floss via de balpen tot de socket-module het topje van de pen raakt.

7

Plaats de pen terug samen met de tandzijde geknepen tussen de pen huisvesting en het GLB, zodat de floss. Gebruik tape of lijm te houden van de tandzijde binnen de pen behuizing als de dop niet de floss houden onderwezen.