Hoe maak je een Website met Macromedia Dreamweaver 8

Hoe maak je een Website met Macromedia Dreamweaver 8


Gebruik Adobe Dreamweaver 8 web ontwikkeling software te ontwerpen, code en lanceren van uw website. Dreamweaver bevat de benodigde code, stijl, script en lay-out functies die u nodig hebt om een professionele website zonder diepgaande kennis van HTML of PHP code te maken. Hoewel deze vaardigheden nodig om meer geavanceerde websites te bouwen zijn, zijn ze niet noodzakelijk in alle omstandigheden, zoals Dreamweaver een "Wat You Zie Is What You Get" (WYSIWYG) interface die u toelaat biedt om het ontwerp en de indeling objecten invoegen zonder dat u nieuwe code maakt jezelf. Als u wilt uw site uploaden naar het Web, moet u eigenaar bent van een domein en betalen voor webhosting.

Instructies

1

Maak een hoofdmap voor uw website op uw computer harde schijf of de lokale server. Deze map zal bevatten elk element van uw website. Geef het een beschrijvende titel, bij voorkeur een die overeenkomt met de naam van uw nieuwe website. Gebruik geen spaties in de titel.

2

Maak een nieuwe map onder de hoofdmap van de website en geef deze de naam "afbeeldingen" (geen hoofdlettergebruik.) Bewaar al uw afbeeldingen, logo's, achtergrondafbeeldingen en website foto's hier.

3

Open Adobe Dreamweaver en ga naar "Site -> nieuwe Site" opdracht op de menubalk. Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en klik op de "Lokale Info" categorie aan de linkerkant van het dialoogvenster.

Onder "Naam van de Site" Geef uw website een beschrijvende titel. Dit kan om het even wat dat u kiest. Zoek de root directory op uw computer in het veld "Lokale hoofdmap" en het bestandspad van de map afbeeldingen invoegen in het veld "Standaard afbeeldingen map".

Typ de URL van uw web-domein in het adresveld van 'HTTP'. Het moet er ongeveer als volgt uitzien: http://www.mynewsite.com.

4

Selecteer de categorie van de "Externe informatie" aan de linkerkant van het dialoogvenster. Geef "FTP" onder het menu "Toegang" en de naam van uw domein web zonder de "http://www. & quot; invoegen voorvoegsel.

Sluit uw loginnaam en wachtwoord van uw web-domein in de juiste velden en klik op "Testen" om te controleren of dat Dreamweaver kunt verbinden met de externe server.

5

Kies "File -> New" uit het menu werkbalk om te maken van de introductiepagina en een vervolgwebpagina's. Altijd de naam van de home page "index" met de juiste extensie. Bijvoorbeeld, als u ervoor een HTML-pagina kiest, het opslaan als "index.html".

6

Ontwerp objecten met behulp van de "Gemeenschappelijk" en "Lay-out" tabbladen gevonden aan de bovenkant van de werkruimte invoegen. U kunt afbeeldingen, knoppen, tabellen en andere grafische elementen toevoegen.

7

Tekst in de desbetreffende locaties in de web-pagina plakken. Dreamweaver is niet een teksteditor, dus gebruik een externe editor, zoals Microsoft Word, typt u uw tekst vóór kopiëren en in Dreamweaver plakken.

8

Gebruik het tabblad "Eigenschappen" aan de onderkant van de werkruimte aan uw pagina Voorkeuren opgeven. U kunt een standaardlettertype, lettertype grootte, achtergrondkleur, achtergrondafbeelding, link kleuren en nog veel meer.

9

Uw website uploaden naar de externe server wanneer u klaar bent bewerken. Selecteer "Venster -> bestanden" van het menu werkbalk om te openen de bestanden categorie aan de rechterkant van de werkruimte. De hoofdmap van de map wordt weergegeven boven aan het deelvenster. Met de rechtermuisknop op deze map en selecteer "Put" om te uploaden van uw website.