Hoe maak je een website kostenloos met een echte URL-adres

Hoe maak je een website kostenloos met een echte URL-adres


Gratis met het creëren van een website is een geweldige manier om te krijgen over de angst die vele mensen hebben over het samenstellen van hun eigen website. Er zijn verschillende gratis website opbouwen van diensten op het Internet, maar alle niet gelijk zijn gemaakt. Geen twee website bouwers zijn hetzelfde, van inbegrepen eigenschappen die met uw gratis account aan gebruiksvriendelijkheid komen. Het loont de moeite om te winkelen rond en Bekijk de verschillende opties beschikbaar om gratis een website maken met een echte URL-adres van uw eigen.

Instructies

Instructies:

1

Voer "gratis website builder" of iets dergelijks in het zoekvak van je browser. Er zijn verschillende diensten om te kiezen van; Blader door de functies van de top drie of vier sites uit de lijst met zoekresultaten. Sommige services zijn zeker gebruiksvriendelijker dan anderen zelfs voor technologie-uitgedaagd individuen.

2

Beslissen over de bouwer van de website die het beste past bij uw behoeften en technologie comfortniveau. Zij kan eisen dat daadwerkelijk aan de slag voordat u kundig voor voldoende bepalen zitten zal als de service gebruiksvriendelijk genoeg is voor uw eigen smaak is. Sommige website bouwers is voorzien van handige video tutorials die u de stappen doorloopt voor het maken van uw gehele site.

3

Bepalen dat als u de echte URL (uniform resource locator)-adres of de bestemmings-URL dat wilt, om uw eigen domein zoals in http://www.YourName.com. allermeest naar de gratis website bouwers in het algemeen nemen hun naam in de URL zoals in http://www.googlesites.com/YourName, of ook http://www.YourName.googlesites.com.

4Hoe maak je een website kostenloos met een echte URL-adres


Een domeinnaam kan worden gekocht voor ongeveer $10.


Uw eigen domeinnaam registreren als je hebt besloten op een echte URL die niet de naam van de website bouwer in het omvat. De gratis website bouwers bieden meestal domeinregistratie op hun sites; het kan voor een domein naam gekocht voor ongeveer $10. U kunt ook de overdracht van de domeinnaam van een bestaand om te worden gebruikt met de gratis website, hebt u een; Sommige diensten zullen vereisen dat u een naar een betaald account upgrade wilt overbrengen, moet de domeinnaam van een bestaand of een aangepaste domeinnaam te maken.

5

Maak uw website. De meest gebruiksvriendelijke gratis website bouwers bieden vooraf ontworpen sjablonen en plaatsing van het slepen en neerzetten foto's, video's en tekstvakken met geen kennis van HTML code nodig. Houd er rekening mee als je een gratis account, meestal daar hebt zullen een reclamebanner voor de bouwer van de website meestal gevestigd in de kop- of voettekst van de pagina's van uw website.

6

Uw website publiceren. Zodra u tevreden met uw website vinden de knop "publiceren" en in de meeste gevallen bent zullen uw website live in een kwestie van seconden.

Tips & waarschuwingen

  • Zodra u hebt gekocht en je eigen domeinnaam registreerde, is het aan jou of je met de gratis website dienst bouwen blijven of niet. Als u besluit om een andere service te gebruiken, kunt u meenemen uw domeinnaam.
  • Creëren van een gratis website is geweldig, maar houd er rekening mee dat met de meeste gratis site bouwers, u beperkt bent over wat u kunt doen. Voor maximale creatieve mogelijkheden is het wellicht nodig om te upgraden naar een betaalde account.