Hoe maak je een virtuele assistent-Website

Starten van een eigen bedrijf betekent veel verantwoordelijkheden. Als je hebt besloten om een virtuele assistent bedrijf te bouwen, moet u ook om een aanwezigheid op het web voor het. Klanten kunnen snel navigeren naar uw website en uw informatie bekijken. Met een paar eenvoudige suggesties leert u hoe een virtuele assistent-website te maken.

Instructies

1

Maak een lijst van alle dingen die u wilt weergeven op uw virtuele assistent-website. Om te beginnen met deze stap, moet u een eenvoudig overzicht zodat u begeleiden bij de bouwfase van uw virtuele assistent-website maken. Tijdens deze fase begin moet u ook een kans om het toevoegen, verwijderen en aanpassen van gegevens die worden opgenomen in uw virtuele assistent-website. Belangrijke gegevens over de diensten die u voor een potentiële klant, eerder tevreden Klantenfeedback en contact informatie leveren zullen bevatten.

2

Koop en maak een professionele domeinnaam voor uw virtuele assistent-website. De domeinnaam die u kiest zullen de eerste indruk die een potentiële klant met u associëren zal. Hoewel u kunt een domeinnaam voornamelijk gebaseerd op uw bestaande bedrijfsnaam te bedenken, van mening dat het al kan worden genomen door iemand anders. Aantal gratis webservices bieden u een sub-domein om te beginnen met het bouwen van een website. Met een sub-domein krijgt u waarschijnlijk een extreem lange URL die zal niet gemakkelijk zijn te onthouden. Bij aankoop van een domeinnaam bij een provider, ervoor te zorgen dat hierin de forwarding en maskeren van functies. Dit zal toestaan dat u te doen toekomen van de bezoekers van uw website naar een lange URL en stilstaand uiterlijk vertoon uw primaire domeinnaam.

3

Aanmelden voor een gratis website of blog voor potentiële klanten om informatie over uw bedrijf virtuele assistent gemakkelijk te bekijken. Na de aankoop van een domeinnaam voor uw virtuele assistent-website, moet u een plaats om te hosten. Er zijn verschillende webservices waarmee u een website te bouwen zonder de uitgaven een ton van het geld. Een paar voorbeelden van gratis of goedkope web hosting-bedrijven zijn WetPaint, Blogger, TypePad en Webs. Wanneer u het proces begint van het bouwen van uw website virtuele assistent, kiest u een professionele sjabloon die uw afbeelding zal vertegenwoordigen. Potentiële klanten zullen u betwijfel als uw virtuele assistent website ziet als een hobby-website in plaats van een voor het bedrijfsleven eruit.

4

Beslissen over de aard van webelementen die u wenst te plaatsen op de website van uw virtuele assistent. Web pagina's maken die verschijnt voorbeelden van uw werk, certificeringen, CV en links naar andere websites die uw inhoud eerder hebt gepubliceerd. De algemene lay-out van uw website virtuele assistent organiseren door elk onderdeel op haar eigen aparte webpagina te plaatsen. Als u alles op één locatie plaatst, zal maken uw virtuele assistent website kijken rommelig en onprofessioneel.

5

Meerdere contact methoden toevoegen aan uw virtuele assistent-website. Laat uw potentiële klanten weten dat u uiterst toegankelijk zijn zal als het gaat om hun zakelijke behoeften. Aanmelden voor een account die uw bedrijf of domeinnaam weerspiegelen zal voor expresberichten. Maak een apart e-mailadres dat alleen informatie met betrekking tot uw bedrijf virtuele assistent zal behandelen. U hoeft niet te worden rond de klok beschikbaar, maar maak een duidelijke zakelijke schema dat kan worden geboekt op uw website.