Hoe maak je een Video in Photoshop

Korte video's kunnen opvrolijken een website door het toevoegen van dynamische visuals, die op zijn beurt zou kunnen trekken van de lezer verkeer en pageviews te verhogen. Hoe maak je een dergelijke video leren is niet erg moeilijk hebt u Photoshop CS3 (of hoger) en Windows Movie Maker.

Instructies

1

Besluiten op videobeelden die het beste past bij uw site. U kunt bijvoorbeeld op een Genealogie site, een video van oude familiefoto's (denk Ken Burns) maken. Of u kunt het maken van geanimeerde avatars voor een website die gespecialiseerde T-shirts verkoopt. Aangezien het uitvoerbestand een GIF-indeling is, kunt u deze video als geanimeerde advertenties op andere websites.

2

Open Windows Movie Maker. Klik vervolgens op "Video importeren." Blader naar de video die u wilt opnemen van frames uit en selecteer het. Sleep het vervolgens uit de opslaglocatie "Collecties" naar de "Timeline".

3

De video afspelen en pauzeren bij het eerste frame dat u wilt gebruiken. Ga dan naar "Tools" en klik op "Take Picture vanuit vroeger." Naam van het bestand "1" en sla het naar een nieuwe map. De video afspelen hervatten en pauzeer opnieuw aan volgende frame dat u wilt. Sla het op als "2." " Herhaal deze procedure totdat u alle gewenste frames hebt. Het is best niet te gebruiken meer dan ongeveer tien frames, aangezien dit betrekking heeft op de bestandsgrootte en download snelheid.

4

Open de Photoshop-toepassing. Klik vervolgens op "Open", blader naar het bestand "1" en selecteer het. Ga dan naar "Venster" en klik op "Animatie." In de rechterbovenhoek van de "Timeline" dat nu wordt weergegeven, klikt u op de pijl omlaag. In het menu "Nieuwe laag maken voor elk Frame" inschakelen en uitschakelen van "Nieuwe lagen zichtbaar in elk Frame".

5

Open de volgende afbeelding in de reeks, ga nu naar "Select", en klik op "Selecteer alle". Selecteer 'Bewerken' en klik op "Kopiëren". Ga terug naar de eerste afbeelding. Klik op het pictogram "Frame dupliceren" onder de "Timeline", ga naar "Edit" en "Plakken" de tweede afbeelding in. Elk van de gevangen beelden in eigen kader met behulp van deze methode, plakken.

6

Onder elk frame, wijzigt u de gewenste tijd het frame afspelen vanaf de standaard "0" naar "1". Selecteer bestand en klik op "Opslaan voor Web en apparaten." Sla het bestand als een GIF-bestand in het dialoogvenster dat wordt geopend. U hebt nu een film GIF kunt u op het Web.