Hoe maak je een Twitter achtergrond van uw volgelingen

Terwijl Twitter kun je personaliseren van uw sociale media-account tot op zekere hoogte, alle Twitter lay-outs zien er min of meer hetzelfde: een grote witte kolom in het midden met de meerderheid van uw inhoud, een smalle kolom aan de rechterkant met uw statistieken en informatie over Twitter trends en de achtergrondafbeelding van uw keuze. U kunt kiezen uit de standaard achtergronden Twitter aanbiedingen, of u kunt uploaden uw eigen achtergrondafbeelding verder personaliseren uw profiel. Als u willen zou tot stand brengen van een unieke Twitter achtergrond, is Twilk een gratis service waarmee een collage uit de Twitter avatars van uw volgelingen.

Instructies

1

Bezoek twilk.com en klik op de blauwe "Start" knop in het midden van de pagina.

2

Meld u aan bij Twitter door te klikken op de knop 'Sign In'. Dit machtigt ook Twilk voor toegang tot uw Twitter-account en de lijst van volgelingen. Zodra Twilk met succes toegang tot uw Twitter-account krijgt, wordt u door de pagina doorlinken naar uw Twilk instellingen dashboard.

3

Selecteer welke Twitter accounts die u opnemen in uw nieuwe Twitter achtergrond wilt door te klikken op het keuzerondje naast uw voorkeur. Twilk kunt u uw volgelingen, de mensen die je volgen, of beide bevatten. U kunt ook op te nemen alleen de mensen die je volgen die ook je terug volgen.

4

Kies de grootte van de avatars die worden weergegeven in uw Twilk achtergrondafbeelding door te klikken op het bijbehorende keuzerondje. U kunt kiezen om weer te geven van de avatars in drie maten: klein (24 door 24 pixels), medium (48 door 48 pixels) of grote (73 73 pixels).

5

Selecteer de kleur en lay-out opties die u voor uw nieuwe Twitter achtergrond wilt. Voor kleurenopties, kiezen tussen volledige kleur en grijstinten. Kiezen tussen een volledige bureaublad collage, een zijbalk collage of een collage die geleidelijk in de achtergrondkleur van uw huidige Twitter kleurenschema aan de rechterkant verdwijnt voor indelingsopties.

6

Kies of u wilt de avatars in rechte rijen weergeven op uw achtergrond of in "confetti" modus met de avatars gekanteld in verschillende richtingen over de hele achtergrondafbeelding.

7

Klik op de "Preview These Settings" knop aan de onderkant van het formulier van de instellingen om te bekijken wat uw nieuwe Twitter achtergrond looks like. Dit proces kan duren een paar seconden tot enkele minuten, afhankelijk van de belasting van de server van Twitter op dit moment.

8

Klik op de groene knop "Bewerken" wilt u wijzigingen aanbrengen in uw achtergrond. Als dat niet het geval is, klikt u op de knop "Gebruik achtergrond". Dit wordt u omgeleid naar de pagina van de definitieve bevestiging voor het installeren van uw nieuwe Twitter achtergrond.

9

Uncheck de doos als u niet wenst te volgen Twilk op Twitter wanneer u uw nieuwe achtergrond op uw account gebruikt. Als u wenst te volgen Twilk op Twitter, laat "De op Twitter Twilk volgen" het gecontroleerd.

10

Klik op de groene knop "Volgende". Dit zal een Tweet naar uw Twitter-account aankondigen dat u uw Twitter achtergrond hebt gewijzigd om een collage van uw volgelingen avatars met behulp van Twilk. U moet deze stap om uw nieuwe achtergrond weer te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Uw nieuwe Twilk collage worden een grote grafische afbeelding weergegeven in de upper-left hoek reclame Twilk van diensten. Als u niet wilt dat uw collage om deze advertentie weer te geven, moet u een upgrade uitvoeren naar Twilk Pro voorafgaand aan uw collage maken. Klik op "Leer meer over Twilk Pro" link aan de onderkant van de pagina met instellingen codewijzigingen uw behang. U kunt meer informatie over de service, de kosten en baten, en, indien gewenst, registreren voor de service in die tijd. Twilk Pro kunt u maken van een Twitter achtergrond van uw volgelingen zonder reclame voor de site op de afbeelding.
  • De kleur van die uw Twilk achtergrond verdwijnt in door het aanpassen van uw Twitter-ontwerp wijzigen. Meld u aan bij Twitter. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek en klik op "Settings". Klik op de tab "Ontwerp" in het dashboard van uw instellingen en klik vervolgens op de "ontwerp kleuren wijzigen" bij de bodem van de pagina. Selecteer de achtergrondkleur van uw keuze door op het vakje onder "Achtergrond" te klikken en vervolgens te klikken op de gewenste kleur. Sla uw wijzigingen op door te klikken op de blauwe knop 'Wijzigingen opslaan'.
  • Je moet een bericht dat u Twilk hebt gebruikt om een achtergrond maken van uw volgelingen om de collage-creatie proces te voltooien tweet. Als je niet adverteren van Twilk met een tweet wilt, ga onmiddellijk naar je profiel en verwijder de tweet.