Hoe maak je een primaire Links Drop-Down Menu in Drupal 6

Het menu van de primaire koppelingen in Drupal 6 is kleiner dan de navigatiemenu maar groter zijn dan het secundaire menu. Volgens de standaard menu beschrijving in de Administratiepaneel, worden primary links "vaak gebruikt op de thema-laag om te laten zien van de belangrijke onderdelen van een site." Met de module Drupal 6 DHTML-Menu kunt u uw menu van het primaire koppelingen in een functionerende drop-down menu.

Instructies

1

Download de module DHTML Menu en pak de bestanden naar een map op uw computer. Upload de map naar de map /sites/all/modules op uw site met behulp van uw host systeem voor bestandsbeheer.

2

Inloggen op uw Drupal site, klik dan op "Beheren". Klik op "Site Building", klik dan op 'Modules.' Vink het vakje naast DHTML-Menu om de module.

3

Klik op "Site Building", klik dan op "Menu's."

4

Klik op 'Primaire Links'. Klik op "Item toevoegen" om toe te voegen uw eerste menu-item. Kies het URL-pad en stel de menu-titel. Klik op "Opslaan". Herhaal zo nodig voor elke menu link die u wilt maken.

5

Slepen en neerzetten van de menu link blokken naar de gewenste locatie. Als u wilt een menukoppeling onder een bovenliggende menu plaatst, moet u deze verplaatsen onder en rechts van het bovenliggende menu. Het kind menu wordt het drop-down menu voor de specifieke link.

6

Klik op "Site Building", dan "Blokken". Omlaag naar de sectie "Primary Links". Kies de regio van de blok wilt u het menu wilt weergeven in (zijbalk, koptekst, voettekst, inhoud, enz.). Klik op "Opslaan" om uw primaire drop-down menu van links.