Hoe maak je een prijskaartje op uw ComputerPrijskaartjes kunnen worden gemaakt voor garage sales, kunsten en ambachten verkoop en voor objecten die u verkoopt via winkels of online. Kantoor aanbod winkels bieden brede arrays van gekleurde en drukwerken en cardstock voor lijm en niet-klevende labels. Blader de doorgangen van uw lokale kantoor aanbod slaan om te vinden de producten precies goed voor het prijskaartje dat u wenst te ontwerpen en afdrukken.

Instructies

1

Typ de tekst die u wilt zien op uw prijskaartje. Maak uw lettertype en type geschikt is voor de grootte van uw label. Een lettertype gebruiken dat is gemakkelijk te lezen. Selecteer de kleur van het lettertype.

2

Laad uw papier, cardstock of zelfklevende etiketten in de papierlade van de printer van uw computer. Zelfklevende etiketten zijn verkrijgbaar in veel maten en vormen. Als u van zelfklevende etiketten gebruikmaakt, zorg ervoor dat u de etiketten met de juiste zijde naar boven plaatst. U wellicht experimenteren als u niet zeker weet.

3

Markeer de tekst met de muis. Selecteer de optie envelop/label van uw Tools menu in het programma op uw computer geïnstalleerd. Volgens Microsoft hebben veel programma's sjablonen voor alle soorten enveloppen en etiketten. Als u niet een etiket programma geïnstalleerd hebt, download een gratis sjabloon die overeenkomt met naar het productnummer van uw zelfklevende etiketten. Het productnummer is op de verpakking van het etiket gelegen. Selecteer de hoeveelheid prijskaartjes gewenst.

4

Kies de afdrukopties gewenst, zoals inktkleur en kwaliteit van de afdrukken wordt uitgevoerd voor uw prijskaartje. Het afdrukken van het prijskaartje. Als de tag te groot of te klein is, pas de lettergrootte van de tekst van uw prijskaartje en herdrukken.

5

Snijd het prijskaartje van het papier of cardstock; of schil van het etiket van de steun van het papier. Trim de randen van het prijskaartje met een decoratieve schaar indien gewenst. Decoratieve schaar kan worden gekocht bij de scrapbook, ambacht en stationaire winkels.

Tips & waarschuwingen

  • Punch een gat in de buurt van de bovenkant van het centrum van het prijskaartje met een perforator. Meten en knip een stuk touw minstens 6 duim lang. Uw product wellicht langere tekenreeks. Plaats de tekenreeks door het gat en binden de uiteinden in een knoop. Hechten aan product. Als u zelfklevende etiketten voor uw prijskaartje gebruikt, plak het prijskaartje aan het product.