Hoe maak je een PowerPoint voor notities

Hoe maak je een PowerPoint voor notities


Uit de klas naar de bestuurskamer is notities een zeer gewilde vaardigheid, dat kan het verschil maken in dat werkzaam is of is op zoek naar een baan. Dientengevolge, scholen, werkgevers en ondernemers gelijk zijn op zoek naar manieren Transfer van deze informatie naar hun groepen voor betere resultaten in productie, testen en meer. Hoewel notities technieken variƫren kunnen, is een PowerPoint-presentatie een haalbare oplossing voor het delen van uw informatie met een groep mensen. Uw collega's, de instructeur of de werkgever imponeren door het samenstellen van een PowerPoint inzake vaststellend-verkrijging van eigen.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu. Dubbelklik op "Alle programma's." Schuif door de lijst en ga naar PowerPoint. Dubbelklik op 'PowerPoint' om het programma te openen.

2

Klik op het gebied in het midden van uw zeef welk says "Klik om titel toevoegen." Dit gebied is uw werkruimte---het diavenster---aangedrongen in te typen en het invoegen van uw inhoud. Dia's---blanco pagina's---make-up het dia-vliegtuig. Elke dia heeft aangewezen gebieden, bekend als tijdelijke aanduidingen waar u uw inhoud typen of toevoegen van foto's, grafieken en afbeeldingen.

3

Beginnen op de eerste dia die automatisch binnen de tijdelijke aanduiding worden zal te typen. Kijk naar de linker kolom op het scherm ziet u een kolom met diaminiaturen. Dit biedt gemakkelijke navigatie tussen dia's tijdens het maken van elk van hen. Voor toegang tot een van de dia's, klikt u op de dia en het zal verschijnen op het diavenster.

4

Klik op de miniatuur onder de miniatuur van de eerste dia in de dia-kolom. Hiermee opent u een nieuwe dia op de dia-vliegtuig. Herhaal stap 3 voor het toevoegen van inhoud aan de pagina.

5

Uw inhoud voor notities toevoegen. Onderwerpen op te nemen zijn paraatheid, luistervaardigheid, noteren van de belangrijkste idee, gebruik van afkortingen, ontwikkelen uw eigen methode, paginanummers opnemen en verlaten van de ruimte op de pagina vergroten. Vul elk onderwerp kop met de juiste informatie.

6

Klik op "Vorige dia" of "Volgende dia" in de rechterbenedenhoek van de schuifbalk om door de dia's te navigeren.

7

Klik op de menu-optie en sla het bestand.

Tips & waarschuwingen

  • Het selectieve gebruik van grafieken, diagrammen en afbeeldingen kunt waarde toevoegen aan uw presentatie---maar overdrijf het niet.