Hoe maak je een Poker WebsitePoker is ontploft. De TV-show "High Stakes Poker" had de beste classificaties in het seizoen 2009-2010 stijgende 27 procent ten opzichte van het seizoen 2006-2007. Voor beter of slechter, poker lijkt hier te blijven. Pokerwebsites geworden overvloedige sinds online poker populariteit in 2003, nadat Chris Moneymaker een online toernooi gewonnen en als de kampioen van de World Series of Poker eindigde. Creëren van uw eigen website een puinhoop van wettigheid, websiteontwerp en een beetje geluk kunnen zijn.

Instructies

1

Het raadplegen van een advocaat om te bepalen of u bent wettelijk toegestaan om een gokken website maken in het land waar u woont. Als u niet bent, zul je voor het hosten van de website in een ander land als u wilt toestaan dat mensen om te gokken met echt geld.

2

Een domeinnaam registreren en een website gastheer vinden. Kies een domeinnaam die gemakkelijk voor bezoekers om te onthouden, en zult u een gastheer die u veel bandbreedte krijgt. Bandbreedte is de hoeveelheid informatie die u tussen uw server en uw bezoekers computers over een bepaalde maand uitwisselen kunt.

3

Het huren van een programmeur een poker-game-engine voor u te maken. De poker-game-engine is wat laat bezoekers om te spelen tegen elkaar. U migth wilt huren van een programmering onderneming dit te doen, want het is zeldzaam om te vinden van een persoon die sterke programmering en grafisch ontwerp vaardigheden heeft. Een programmering onderneming moet zitten kundig voor u begeleiden door het proces van het creëren van een website die geld omgaat.

4

Het ontwerp van de website. U kunt dit zelf doen, of als uw website design vaardigheden ontbreken, huur een bedrijf dat is gespecialiseerd in websiteontwerp om het voor u doen. U moet ervoor zorgen dat om het aantrekken van bezoekers van uw website is een professionele feel to it.

5

Testen van de website. Als u van echt geld gebruikmaakt, zult u wilt proberen een paar transfers van uw bankrekening naar uw site, zowel als de eigenaar van de website en als een cliënt van de website. Dit zal ervoor zorgen dat er geen geld is verdwalen langs de weg.

6

Adverteren uw pokerwebsite. De beste plekken om te adverteren zijn plaatsen waar mensen poker--casino's, poker advies websites en poker tijdschriften spelen. Als u geld maken wilt, moet u mensen om uw website te bezoeken.

Tips & waarschuwingen

  • Veel pokersites beschikken over poker-gerelateerde inhoud om aan te trekken van de klanten. Probeer het toevoegen van enkele van uw eigen.