Hoe maak je een ontzagwekkende interactieve Website die kan evolueren

Hoe maak je een ontzagwekkende interactieve Website die kan evolueren


Creëren van een interactieve website die kan evolueren betekent het creëren van een website die is gebruiksvriendelijk en boeiende. Een succesvolle, zich ontwikkelende interactieve website zal rekening houden met alle feedback van de gebruikers en zal voortdurend veranderen om te verstrekken een platform voor gebruikers om te communiceren met en genieten van.

Instructies

Hoe maak een interactieve website met de mogelijkheid om te evolueren

1

Inhoud die het oog, trekt terwijl het toestaan van gebruikers om met het te gaan maken. Om dit te doen, voeg toe zo veel multimedia mogelijk. Websites die rijk aan tekst vaak zijn doen niet goed omdat ze vermoeiend op de ogen zijn. Velen zoeken op het Internet door middel van een pikt methode, dus houd gebruikers die door tal van foto's, video's en andere multimedia toe te voegen terwijl het toestaan van gebruikers de mogelijkheid om commentaar op deze stukken van media.

2

Laat gebruikers meepraten. Een interactieve website is gewoon dat--een plek voor gebruikers om te communiceren. Zorg ervoor dat Maak een website met een content managementsysteem waarmee gebruikers afbeeldingen, video en opmerkingen toevoegen aan de site. Dit zal gebruikers bezig houden, en dan maakt het niet alle van het land van productie van inhoud op uw schouders. Zorg ervoor dat commentaar op gebruiker inzendingen te houden hen willen delen.

3

Gebruik sociale media voor het aantrekken van gebruikers die willen communiceren. Bloggen en toe te voegen inhoud op uw site zijn grote manieren om te communiceren met gebruikers, maar u moet de site markt. Bloggen en site creatie zijn stilstaand, met andere woorden de inhoud blijft op uw site, maken effect alleen binnen de centrale ligging. U wilt een identiteit maken en op de markt van uw creatie op verschillende platformen. Sociale media speelt goed aan dit. Maken van Facebook en Twitter accounts en beginnen interactie met gebruikers. Deze gebruikers zijn al bezig en hebben een heleboel grote ideeën. Door verwelkomen ze naar uw site, ontvangt u geweldige feedback om te houden van uw website voortdurend in ontwikkeling.