Hoe maak je een Online kerk-Website

Hoe maak je een Online kerk-Website


Kerk websites helpen kerken groeien. Mensen die nieuw op een gebied zijn check online voor lokale kerken in hun denominatie. Als iemand een kerk die ziet er aantrekkelijk vindt, bezoekt hij het. Videobeelden van zondag ochtend prediking kan worden geplaatst op de site voor mensen die ziek zijn of afwezig is. Weergegeven: van de gebeurtenissen, de programma's en de regelmatige kerk procedure op een site moedigt een viewer bij te wonen. Hebben een site voor online helpt houden de leden op de hoogte van praktijken, vergaderingen en speciale evenementen zodat mensen vergeet niet belangrijke informatie.

Instructies

Maak een gratis Site met Web Site Builder

1

Ga naar www.webs.com en krijg een account op Web Site Builder. Deze site is gratis en eenvoudig. Kunt u een Web-pagina op deze site zonder enige ervaring--het begeleidt u bij elke stap. Klik op het type website dat u wilt. Voor een kerk moet u klikken op "Business" en klik op "Get Started."

2

Vul de informatie op de pagina die omhoog komt. Wanneer u naar de tweede sectie, zet uw kerk naam in het adresvak de site en site titel. Gebruik geen spaties of perioden. U kunt streepjes. Ga naar beneden naar de ontwerpen. Kies het ontwerp dat u graag door erop te klikken, en klik vervolgens op "Doorgaan naar volgende stap."

3

Kies de pagina's die u voor uw site wilt. Moet u een introductiepagina, een 'contact' pagina, blog, foto-pagina en een pagina met links. U kunt uit de leden pagina verlaten vanwege persoonlijke privacy-kwesties. Klik op 'Mijn Site maken'. Verschillende verkoop advertenties komen. Sla deze.

4

Uw informatie aan de website toevoegen, wanneer het wordt geopend. Klik op het icoon "Content Box" op de linker bovenzijde van de pagina en typ de gegevens in het vak dat komt. Klik op "Foto", en uploaden van afbeeldingen voor de website. Ga naar "Video", en video-opnames toe te voegen. Klik op de koppelingen op de navigatiebalk en ga naar de verschillende pagina's in uw site. De pagina bewerken wanneer u er rechtstreeks naartoe. Wanneer alles is ingesteld, klikt u op 'Publiceer' in de rechterbovenhoek om de site gaan wonen op het Internet te maken.

Een betaalde commerciële Site maken

5

Kiezen voor een commerciële website provider en uw service instellen. Elk bedrijf is een beetje anders. U moet de kerk informatie en betaling voordat de account.

6

Meld u op de site, en bewerk de gegevens. Commerciële site bouwers zijn eenvoudig. Klik op de secties op de home page, en typ uw gegevens. U klikt u op 'Opslaan' of klik op de volgende sectie waarin werk afhankelijk van de site builder software moet.

7

Toevoegen van foto's door te klikken op het pictogram "Invoegen" aan de bovenkant, klik op 'Afbeelding' en klik op "Bestand". Zoek het bestand met uw beelden, en dubbelklik op de afbeelding die u wilt invoegen in de website. Video's zijn dezelfde manier toegevoegd door te klikken op "Video."

8

Nieuwe pagina's invoegen door te klikken op 'Insert', en klik op "Pagina". Geef de pagina een titel, en klik op 'OK'.

9

Hyperlinks maken door te klikken op 'Insert', en klik op "Hyperlink." Zet in de tekst die u wilt zien wanneer een persoon naar de link, en vervolgens het webadres voor de hyperlink gaat. Klik op 'OK'.

10

Maak een introductiepagina, een 'contact' pagina, blog, foto-pagina en een pagina met links. Andere pagina's toevoegen indien nodig. Pagina's voor dit soort dingen evenementen, zondag school en vakantie Bijbelschool overwegen.