Hoe maak je een Online dagboek voor tieners

Hoe maak je een Online dagboek voor tieners


Tieners zijn opgevoed met het World Wide Web. Ze vaak online dagboeken, chatrooms, blogs en social networking sites. Het is relatief eenvoudig voor iedereen te maken van een online dagboek. Er zijn veel gratis dagboek en blog sites online om uit te kiezen. Veel tieners liever een online dagboek over een fysieke als het is makkelijker om te verbergen van hun ouders en broertje. Tieners vent en release benadrukken door journaling hun diepste emoties en gevoelens ten aanzien van ouders, school en vriendje problemen. Tieners moeten nemen de tijd om te leren over Internet-restricties bij het overwegen van hoe maak je een online dagboek.

Instructies

1

Vergelijk gratis online dagboek sites evenals blogs voor tieners. Een blog opzetten met wordpress.com kunt de tiener om te schrijven van prive-pagina's evenals openbare ambten, delen foto's en andere favoriete websites evenals ontvangen feedback van lezers. Veel online dagboek sites geven tieners de optie om hun posten particuliere of openbare terwijl anderen zijn geheel vertrouwelijk, als edailydiary.com of volledig openbare, zoals opendiary.com.

2

Praat met je ouders over Internet-restricties als de online-dagboek openbaar is. Het is belangrijk om te komen tot een goed begrip van wat kan worden geplaatst en niet geboekt en ook als de ouder moeten of het dagboek zullen lezen.

3

Instructies website aanmelden voor een account door het registreren van een e-mailadres en een wachtwoord voor de persoonlijke te maken.

4

Het online dagboek ontwerpen door te kiezen voor kleuren en ontwerpen die de gekozen website.

5

Beginnen met het schrijven van uw gedachten, dromen en angsten. Het kan goed zijn te enkel begin te typen en laat die de woorden stromen. U kan wel verbaasd over wat komt uit door te openen van je hart en geest en te typen. Meeste online dagboek sites kunnen u bewerken of verwijderen van een bericht op elk gewenst moment.

Tips & waarschuwingen

  • Een online dagboek is handig, want het is toegankelijk vanaf elke computer of mobiele telefoon met internettoegang.
  • Sommige online dagboeken hebben een eventherinnering voor dingen zoals verjaardagen.
  • Het is gemakkelijk om te zoeken, bewerken of verwijderen van vorige dagboek.
  • Sommige sites zoals livejournal.com annuleertekenzwenking uw berichten in een boek.
  • Online-sites kunnen niet back-ups van uw dagboek houden.
  • De host kan close-up winkel en het dagboek kon voor eeuwig verloren.