Hoe maak je een Online Chat Room

Chat rooms zijn zeer populaire sociale bestemmingen op het Internet. Dergelijke online chat kamers zijn vooral populair onder de jongere bevolkingssamenstelling. Bijvoorbeeld, meer dan 70 procent van 13-17 jaar oude tieners toegang tot een online chat-kamer elke week. Veel bedrijven maken gebruik van chatrooms als een manier om te bouwen van verbindingen met dit demografische. Andere personen maken online chat kamers om een verzamelplaats op het Internet. Echter, uitvoeren van een chat room komt met belangrijke verantwoordelijkheden op het gebied van gematigdheid en chatroom veiligheid. Leer hoe maak je een online chat room en hoe te vermijden gemeenschappelijke valkuilen van de praatjeruimte.

Instructies

1

Kies het thema van de online chat room. Sommige chatrooms zijn bedoeld als een free-for-all, zodat eenieder aan te sluiten en te praten over elk onderwerp. Andere kanalen zijn gericht op een specifiek genre of leeftijd, dus beperken die kunnen toetreden en wat onderwerpen kan worden besproken.

2

Inzicht in de kritische veiligheidsvraagstukken van online chat kamers. U moet de chatroom te matig of particulieren om te doen voor u vinden. Online chat kamers kan soms worden de rondspoken gronden van online roofdieren en andere onfrisse tekens. U moet de chat room om ervoor te zorgen dat individuen niet werven van minderjarigen of delen van andere illegaal materiaal, foto's of virussen politie.

3

Registreer een account op een online chat room serviceprovider. Deze dienstverleners hosten van de praatjeruimte infrastructuur en beheren van de webtechnologie achter de chat room. Drie van de meest populaire gratis chat room serviceproviders omvatten ChatMaker, Chatzy en Meebo (zie bronnen hieronder).

4

Naam van uw chat room en geef een korte beschrijving. Alle drie chatroom dienstverleners vermeld in stap 3 geven u volledige aanpasbaarheid en controle over uw persoonlijke chat room. De kamernaam en beschrijving moeten maken van de praatjeruimte genre en onderwerp duidelijk doorbladeren individuen. Op deze manier kan mensen beslissen te sluiten uw online chat room en deelnemen aan de discussies.

5

Bevordering van uw chat room. Een succesvolle chat room heeft spraakzaam individuen die een discussie gaande houden en zich van nieuwe bezoekers. Stuur een link naar uw chat room aan vrienden, familie en medewerkers. Link naar uw chat room in uw e-mailhandtekening. Word lid van online forums en soortgelijke chatrooms en deel uw chat room de link.

6

Matig uw chat room. Om veiligheidsredenen moet uw chat room altijd een moderator beschikbaar om de bezorgdheid van de gebruikers. Moderatoren moeten ook toezien op het onderwerp dat wordt besproken in de chat room aan verbod particulieren die veiligheidsproblemen te maken. Als een moderator niet beschikbaar, zoals laat in de avond is, kunt u overwegen tijdelijk sluiten de chat room.