Hoe maak je een nieuw Entertainment Website

Hoe maak je een nieuw Entertainment Website


Dankzij een overvloed aan gratis, easy-to-use website van derden toepassingen zoals WordPress.com en de Blogger.com van Google, is het nooit geweest gemakkelijker te maken een entertainment inhoud website. Niet langer zijn de diensten van een web hosting bedrijf, grafisch ontwerper en team van programmeurs nodig. Zolang de entertainment website in kwestie vrij eenvoudig is en zonder grootschalige elementen zoals hoogvolume videostreaming of e-commerce, is het project een van een volledig DIY (Do It Yourself) karakter.

Instructies

Naam, Look en Feel

1

Bezoek de websites van derden blogger toepassingen zoals WordPress.com en Blogger.com. Bekijk elke toepassing functies en onderzoek welke verzameling functies beste past bij uw entertainment website behoeften. Om uw selectie af te ronden, ook kijken naar Google-ing discussieforums en discussies over de relatieve verdiensten van derde-partij blog oplossingen. Bijvoorbeeld, voelen sommige mensen dat Blogger.com een betere baan heeft van inhoud met Google geïndexeerd vanwege de inherente aansluiting van de twee diensten.

2

Registreer een account op de terts-verschijnende partij verzoekschrift dat u hebt besloten op. Kies uw gebruikersnaam met zorg, omdat deze gebruikersnaam als de naam van uw entertainment website verdubbelen zal. Bijvoorbeeld, naam van de gebruiker JazzyNews op Wordpress zal vertalen in de entertainment website URL van http://jazzynews.wordpress.com.

3

Zodra u een account hebt gemaakt, overwegen de optie van trouwen met die account om een unieke en meer gestroomlijnd dot.com of dot.net URL-naam. Vergelijk de jaarlijkse domein registratie vergoedingen voor de service aanbevolen door uw terts-verschijnende partij verzoekschrift met andere externe leveranciers zoals GoDaddy.com. Voor de optie van slechts een paar dollar per jaar, op basis van beschikbaarheid, kunt u de domeinnaam JazzyNews.com wijs uw nieuwe entertainment website en hebben dit adres weergegeven in plaats van, bijvoorbeeld, dan JazzyNews.wordpress.com.

4

Selecteer een visuele sjabloon om te bepalen van de kleuren, de lay-out en de achtergrond van uw nieuw entertainment website. Elke blogger service biedt een grote verscheidenheid van bestaande kijkt, aanpasbaar aan een van verschillende combinaties van kleur-lay-out. Voor meer gevorderde gebruikers is er ook de optie voor het maken een visuele template vanaf nul. Maak je geen zorgen over de kunst van het opnemen van audio- of video in uw website; al deze toepassingen van derden bieden easy-to-learn manieren om dat soort inhoud rechtstreeks in uw website insluiten.

5

Schrijf uw eerste blog entry en herzien voordat deze wordt gepubliceerd. Mocht u besluiten dat het item niet de juiste manier is aan aftrap uw entertainment website, verwijdert u de vermelding en opnieuw te beginnen. U kan ook op dit moment, of toekomstige nergens, schakelen de visuele sjabloon van uw site zonder verlies van de inhoud, opmerkingen, enzovoort. Vergeet niet dat uw website kan, en moet worden, een voortdurend evoluerende dier.

6

Sluit uw bestaande sociale media accounts aan de inhoud-streaming mechanismen van uw website. Zoek het juiste gereedschap in de Admin tools sectie van uw terts-verschijnende partij verzoekschrift en geef uw gebruikersnamen voor Facebook, Twitter en meer. Succes!