Hoe maak je een Logo transparant

Een logo wordt gebruikt om het merk van een identiteit, of het nu een bedrijf, non-profit groep, aangesloten bij sportvereniging, product of een ander item. Logo's mogen worden gebruikt op T-shirts, websites, promotionele flyers, kopjes en hand-outs, gemaakt om te vangen van iemands ogen en trigger erkenning. Omdat de logo's op zoveel verschillende producten worden gebruikt, ze hebben te kunnen naadloos worden geplaatst op een verscheidenheid van achtergrondkleuren en designs. Om dit te doen, worden logo's gemaakt met een transparante achtergrond, wat betekent dat ze niet hebben een witte doos die hen omringen. Als uw logo heeft dekking (het witte vak maakt het niet-transparante), is een paar eenvoudige snelle kliks in Photoshop voor wegnemen op en transparant maken van uw logo.

Instructies

1

Open Photoshop en klik op "Bestand" en vervolgens "New". Naam van het bestand "MyLogo" en stel de afmetingen als hetzelfde formaat heeft als uw huidige logo, zoals 3 duim met 3 inch. Kies "RGB kleur" in de "Mode" en "Inhoud" instellen op "Transparant", klik de "OK" knop. Klik op "View" en "Fit on Screen" zodat u meer ruimte om te werken.

2

Klik op "Bestand" opnieuw, maar deze keer kies "Open." Blader naar de locatie van het logo op uw computer en dubbelklikt u erop zodat het tegels op de top van het vak "MyLogo". Klik op de "Select" menu aan de bovenkant van het scherm, en kies "Alle". Een stippellijn weergegeven rondom uw logo.

3

De toetsen "Ctrl" en "C" op uw toetsenbord om Kopieer het logo. Klik eenmaal op het vak "MyLogo" het om focus te geven druk vervolgens gelijktijdig op de toetsen "Ctrl" en "V", waarmee u het logo op de top van de dambordpatroon plakt.

4

Klik op de "Magic Wand" op het "Tools" palet aan de linkerzijde van het scherm. Klik eenmaal op een witte ruimte op het logo en de roede zal grijper naar omliggende witruimte ook. Druk op de "Delete" toets op uw toetsenbord, die dat deel van de achtergrond verwijdert en laat de Toon door middel van transparantie. Herhaal dit om te verwijderen van de andere gebieden van de achtergrond.

5

Klik op de "lasso" op het "Tools" palet en trek een lijn rond een andere vlekken of kleine gebieden van achtergrond naar verwijderen en druk op de "Delete" toets.

6

Klik op het rechts wijzende driehoekje in een cirkel aan de bovenkant van het "Layers" palet aan de rechterkant van het scherm. Kies "Samenvoegen zichtbaar."

7

Klik op 'Bestand' en kies vervolgens "Save As". Selecteer "GIF" in de "Format" optie; GIF is de enige indeling waarmee transparantie. Selecteer een bestemming om te slaan op uw computer en klik op "Opslaan".