Hoe maak je een logboekbestand

Hoe maak je een logboekbestand


Een logboekbestand is een bestand dat een lijst van acties die zich hebben voorgedaan op uw computer of op een server. Log-bestanden kunnen worden gebruikt om te analyseren en op te lossen. U kunt Microsoft Notepad maken een logboekbestand dat zal de datum en tijd toevoegen telkens wanneer dat bestand wordt geopend.

Instructies

1

Klik op "Start". Wijs naar "Programma's" of "Alle programma's" en "Toebehoren." Klik op "Kladblok". Een nieuw Kladblok wordt geopend.

2

Klik op "Start" en typ "Kladblok" in het veld "Zoekopdracht starten" als u Windows Vista gebruikt. Klik op "Kladblok" uit de resulterende lijst van "Programma's" en een nieuw Kladblok wordt geopend.

3

Type ". AANMELDEN' (zonder de aanhalingstekens) op de eerste regel. Druk op "Enter". De cursor wordt verplaatst naar de tweede lijn.

4

Klik op "Bestand" op de werkbalk en klik op Save"As." Navigeer naar de locatie op uw computer waar u wenst uw logboekbestand op te slaan. Typ een naam voor het logboekbestand en klik op "Opslaan".

5

Sluit het Kladblok. De volgende keer dat u deze opent, zal het Kladblok-bestand automatisch inloggen de huidige datum en tijd. Als u wilt dat het opslaan van deze gegevens, evenals om het even wat dat u er aan toevoegen, gewoon Klik op "Opslaan" voordat het bestand wordt gesloten.