Hoe maak je een lijst met bronvermeldingen in Microsoft Word

Een lijst met bronvermeldingen is een lijst met verwijzingen in een juridisch document, zoals gevallen, statuten en arresten. Microsoft Word kan automatisch een lijst met bronvermeldingen maken voor u mits u de vermeldingen in het document markeren en voer de stappen uit om te initialiseren van het maken van de tabel.

Instructies

1

Typ uw juridisch document, met inbegrip van alle gevallen, standbeelden, uitspraken, verhandelingen, verordeningen en grondwettelijke bepalingen die u zal aanhalen. Je kan ofwel de vermeldingen markeren terwijl u typt, of voltooien de juridische papier en ga terug erdoor, markering van de citaten aan het eind.

2

Uw vermeldingen markeren. Markeer de aanhaling die u wilt markeren. Kies "Insert" op de menubalk. Navigeer naar beneden om "Reference" en klik op "Index en inhoudsopgave." Kies het tabblad "Bronvermelding" boven aan het dialoogvenster. Klik op de knop "Bronvermelding markeren" onderaan. Kies de categorie van uw visum van de drop-down lijst (bijvoorbeeld kast, uitspraak, verordening) en klik op "Mark" of "Mark All" (afhankelijk van of u opnemen van alle verwijzingen naar dit bijzondere citaat in de tabel van autoriteiten of gewoon een exemplaar wilt).

3

Klik op de knop "Volgende citaat" boven aan het dialoogvenster. Microsoft Word wordt gezocht naar gemeenschappelijke legalese zoals "v." en datums in haakjes "(1950)." Markeer elke bronvermelding zo nodig. Klik op de "Close" knop aan de bovenkant van het scherm (rode X) om terug te keren naar uw document. U kunt een handmatige scan van het document om ervoor te zorgen dat Word correct pakte alle uw juridische citaten doen.

4

De cursor naar het einde van uw document (of waar u de bronvermelding wilt weergeven maar wilt). Kies "Insert" op de menubalk. Navigeer naar beneden om "Reference" en klik op "Index en inhoudsopgave." Kies het tabblad "Bronvermelding" boven aan het dialoogvenster. Zorg ervoor dat de categorie-type is ingesteld op "Alle" zodat uw tabel alle soorten juridische citaten bevat. Druk op 'OK'. Microsoft Word maakt een lijst met bronvermeldingen met behulp van alle uw gemarkeerde aanhalingen, georganiseerd door citeerwijze type.

Tips & waarschuwingen

  • Als u na uw lijst met bronvermeldingen maken extra bronvermeldingen in een juridisch document toevoegt, desgewenst kunt u te verwijderen van de bestaande tabel en maak een nieuwe om ervoor te zorgen dat de nieuwe bronvermeldingen correct worden toegevoegd.