Hoe maak je een lange kolom in meerdere kolommen in Excel

Microsoft Excel niet alleen kunnen een snelle invoer corral gegevens in lange lijsten en kolommen, het biedt ook werkblad ontwerpers de mogelijkheid om het herschikken van hoe hun informatie wordt weergegeven. In plaats van vergen uw werkblad kijkers te verleiden scroll vermoeidheid met één lange kolom, maar verdeel de lijst in meerdere kolommen. Door het verplaatsen van gegevens door middel van knippen en plakken hoeft u niet te typen gegevens en risico vermelding fout. In Excel kunt u aangepaste-ontwerp van uw spreadsheet verschijning en u bij-a-blik bekijken het in plaats van het dwingen van kijkers te scrollen voor meer informatie op het scherm weergavegebied.

Instructies

1

Open Microsoft Excel. Klik op de "Bestand" tab. Klik "Open." Blader naar het werkblad met de lange kolom en dubbelklik op de bestandsnaam. Indien nodig, ga naar het gedeelte van de pagina met de lange kolom dus het is zichtbaar in de belangrijkste werkruimte op het scherm.

2

Klik op de cel in het eerste deel van de kolom te verplaatsen. Klik niet op de kolomkop, die aan de bovenkant van de cel is.

3

Druk op en houd de linker muisknop ingedrukt. Sleept u omlaag totdat de cellen uit te breken in een nieuwe kolom zijn gemarkeerd. Excel's standaard markeringskleur is blauw.

4

Met de rechtermuisknop op het gemarkeerde gebied. Selecteer "Cut". Merk op dat de cellen verdwijnen niet, maar een knipperende stippellijn eromheen.

5

Rechtsklik op de cursor in een cel in de nieuwe kolom bestemming, zoals een kolom naar rechts. U hoeft niet te markeren de exacte hetzelfde aantal cellen als het aantal u evolueren.

6

Klik op de knop "Plakken" op het lint boven aan de werkruimte. Dat deel van de kolom verplaatst en nu is gebroken omhoog.

7

Markeer een andere groep van cellen uit de eerste kolom. Het knippen en plakken proces uitvoeren in een andere kolom. Totdat de lange kolom is opgedeeld in uw gewenste aantal kolommen.

8

Klik op de cel met de kolomkop, die de eerste cel A1 wellicht. De toetsen "Ctrl" en "C" op het toetsenbord. Markeer alle cellen boven de nieuwe kolommen. De toetsen "Ctrl" en "V" te plakken in de header. Deze stap is optioneel. Andere opties omvatten plakken in de header en de header-woorden te bewerken of in elke nieuwe kolomkop te maken van nieuwe headers te typen.

9

Klik op de "Bestand" tab. Klik "Save As." Klik in het vak "Bestandsnaam" en voer een nieuwe naam voor het bestand. Klik op de knop "Opslaan".