Hoe maak je een High School-Website

Hoe maak je een High School-Website


Een middelbare school-website biedt een leermiddel voor huidige en toekomstige studenten, alsmede hun ouders. Het toevoegen van pagina's voor atletiek en clubs vestigt de aandacht op gebeurtenissen op uw school en helpt de Gemeenschap up-to-date te houden op school nieuws. High school websites kan waardevolle informatie over rapport kaarten, examen schema's en begeleiding bieden. Ontwikkelen van een website vereist kennis van web bewerken, maar met een sjabloon en HTML tutorials, maken een homepage voor uw school kost minder tijd en moeite dan vanaf nul.

Instructies

1

Een sitekaart maken. Ten eerste, vinden andere websites van de middelbare school en zien hoe hun pagina's vertegenwoordigen hun scholen. Middelbare scholen zoals Dr. Phillips High School in Orlando, Florida opgericht een introductiepagina die academici en curriculum, Atletiek, clubs en organisaties, door docenten en personeel en andere informatie van de school lijsten. Bovendien de website posten planningen, kliniek informatie, nieuws, dagelijkse bulletins, belangrijke data en e-mail mappen. De website toont de kleuren en de mascotte van de school.

2

Organiseren de navigatiekoppelingen van de site van uw school. Een drukke homepage met te veel informatie is onaantrekkelijk. In plaats daarvan, voorzien van een fundamentele homepage een grote afbeelding van de school en links naar aparte pagina's. In het algemeen willen uw links rechtstreeks naar een "geschiedenis '' of"over"pagina.

3

Kies een sjabloon om te werken met. Gratis website templates tonen een grote variatie van kragen, koppeling patronen en sidebars. Vele sitesjablonen tonen u hoe voor het invoeren van alle informatie. Sommige websites sjabloon zijn stijlvolle sjabloon, Template Monster en Webzone sjablonen. WebsiteTemplates.org biedt veel vrije school website sjablonen.

4

Selecteer de belangrijkste ontwerpfuncties zoals afbeeldingen, lettertypen, kleuren en randen. Vasthouden aan ta thema aan uw school gerelateerde. Kleuren van de school en een mascotte kunnen tonen trots van de school. Foto's van de school, de atletische teams en de leerkrachten bieden visuals. Afhankelijk van de sjabloon die u selecteert, moet er ruimtes voor afbeeldingen met vooraf geselecteerde lettertypen, kleuren en randen. Als u bekend met HTML bent kan u deze lettertypen, kleuren en randen wijzigen als u wilt. Als u niet HTML weet, dan vasthouden aan de sjabloon lettertypen en kleuren, of u annuleerteken uitproberen using Lissa Explains voor HTML help of andere tutorials.

5

De pagina uploaden naar de server van uw school. Nadat de site-code is volledig bewerkt en naar uw wens afgewerkt, moet u de code van de site te uploaden naar een server. Als er al een server voor websites, vraag om hulp van de school's webbeheerder of beheerder van een andere school. Als dat niet het geval is, moet u een FTP, of File Transfer Protocol, voor het uploaden van de website.