Hoe maak je een gratis spel Website met Chat

Bouwen van een website van de vrije gaming met een chat-hulpmiddel zal rijden uw bezoeker rekenen als recht gedaan. Terwijl u de hele site zelf van kras, pre-en-klare sjablonen bouwen kunt, elimineren scripts en games het grootste deel van het harde werk.

Instructies

Maken van een gratis spel-Website

1

Gebruik uw geldig e-mailadres aan te melden voor een gratis web hosting service. Lees de Servicevoorwaarden van zorgvuldig om te leren wat voor soort inhoud u kunnen bieden.

2

Zoek een sitesjabloon als u niet wenst te schrijven uw eigen. Aanpassen van de sjabloon van uw site of ontwerp in uw favoriete WYSIWYG-editor. Volg de licentievoorwaarden voorzien van de sjabloon indien beschikbaar.

3

Vervang de HTML-code op uw site met de HTML-code in het sjabloonbestand. Onderzoek uw geselecteerde host als u een WYSIWYG-editor gebruikt om te leren hoe te uploaden naar uw site-opslag.

4

Een domeinnaam kopen als u denkt dat het nodig is. Onderzoek verschillende aanbieders te vinden die u graag met tarieven die u zich kunt veroorloven. Uw nieuwe domeinnaam toekomen aan lange URL van uw website.

5

Beslissen of u wilt uw eigen chatroom script schrijven of gebruik van een vooraf gemaakte script van een andere dienst. Uw chat-script toevoegen aan uw website door in elke pagina die u het script wenst wilt uitvoeren op de HTML-code te plakken.

6

Beslissen of u wilt schrijven van uw eigen Web-based games of host van iemand anders spelen. Kies welke programmeertaal die u wilt gebruiken. Freelance programmeurs vinden als je niet hoe weet het schrijven van Web-based programma's.

7

Promoot uw site overal! Het aantrekken van bezoekers door het continu onderhouden van uw site; en het toevoegen van nieuwe functies, spelletjes en incentives. Overweeg huren advertentieruimte zodra uw site een trouwe aanhang krijgt.

Tips & waarschuwingen

  • Flash spellen zijn populaire gratis online spel sites.
  • Spelen voor het hosten van via e-mail van de beheerders van andere sites, vragend hen om u hun spelen te laten vinden.
  • Niet alle gratis webhosts bieden diensten zoals PHP of Perl scripts. Als u van plan bent om deze functies te gebruiken
  • het is wellicht om te upgraden naar een betaalde hosting pakket.
  • Als u wilt voorkomen dat auteursrecht of IP-inbreuk, een andere site inhoud zonder voorafgaande schriftelijke toestemming niet te gebruiken.