Hoe maak je een goud Effect in Adobe Photoshop Elements 2.0

Hoe maak je een goud Effect in Adobe Photoshop Elements 2.0


Photoshop kunt u een breed scala aan effecten die het verbeteren van uw illustraties maken. U kunt lagen manipuleren en illusies van verlichting en drie dimensies te maken. De laagstijlen functie van Adobe Photoshop Elements 2.0 kunt u voor het bewerken van deze effecten alles op één plek. De stijlen van de laag-venster gebruikt, u kunt schuine rand en reliëf, maken een gradiënt overlay en een aangepaste rand toevoegen rond uw object maken van een professioneel ogende goud glans effect. U kunt dit effect toepast op een willekeurige vorm die u kiest, is tekst of een vorm van uw eigen creatie.

Instructies

1

Open een nieuwe Photoshop-document en maak een shape waarop u uw goud effect zal toepassen. Bijvoorbeeld, als u wilt de glimmende gouden tekst, selecteer het gereedschap Tekst en typ wat tekst. Als u maken een gouden baksteen wilt, selecteert u het gereedschap Selectiekader en teken een rechthoekige vorm. Uw shape opvullen met een kleur die u wil--het goud effect zal de kleur, overschrijven, zodat de kleurwaarde van de eerste onbelangrijk is.

2

Dubbelklik op de laag met de vorm om de stijlen van de laag-venster te openen. Klik op het selectievakje naast "Gradient Overlay" op de linkerkant van het venster laagstijlen.

3

Klik op de balk naast "Gradient" voor het bewerken van het verloop. Klik op de meest rechtse kleurovergang markering (ook bekend als een gradiënt "stop") onder de verloopbalk. Klik op "Kleur" te veranderen van de kleur van de geselecteerde verloopstop onder "Stops". Typ onderaan in het venster kleurenkiezer naast "#", "f4deac" (zonder de aanhalingstekens). Dit zal de kleur veranderen naar een mooie, heldere goud.

4

Klik op de meest linkse kleurovergang markering onder de verloopbalk. Klik onder "Stops" op 'Kleur'. Typ in het veld "#,": "3d2c10" (zonder de aanhalingstekens). Hierdoor wordt de kleurovergang ga van het heldere goud (gemaakt in de vorige stap) naar een donkerbruin, geven de illusie van een metallic gouden glans aan uw object.

5

Klik op het selectievakje naast "Stroke" in de stijlen van de laag-venster een rand rond het object toe te voegen. In de montages van de structuur, stelt u de waarde die 2 pixels, de positie aan binnenzijde en de dekking tot 100%. Wijzigt u de instelling van de vullen Type in "Kleurovergang." Klik op de balk naast "Gradient" voor het bewerken van het verloop. Maak drie haltes tussen de meest linkse en rechtse kleurovergangsbeëindigingen door te klikken op de verloopbalk driemaal. Met behulp van de methode in de vorige stap, veranderen de kleuren van de vijf stopt de volgende, in volgorde van meest linkse stop naar meest rechtse stop: f2debb, 211906, 93763a, 211906, f2debb. Hierdoor ontstaat een gouden glans rond de randen van het object, waardoor het lijkt alsof een licht neer op het schijnt.

6

Klik op het selectievakje naast "Bevel en reliëf" aan de linkerkant van het venster van de Layer Styles om het object kijken drie dimensionale. In de montages van de structuur, stelt u Style in op schuine, diepte tot 151%, grootte op 0 pixels en verzachten tot 2 pixels. Stel in de montages van de arcering, hoek op 45 graden, hoogte 0, Markeer dekking tot 97% en schaduw modus dekking tot 100%.

7

Klik op "OK" om te slaan uw stijl van de laag en toepassen op uw object. Uw object zal nu een indrukwekkende goud effect toegepast, waardoor het een professionele uitstraling hebben. Klik op 'Bestand' "Save" uw werk op te slaan.