Hoe maak je een foto kijken dunner

Hoe maak je een foto kijken dunner


Het oude gezegde zegt dat een camera maakt je verschijnen ongeveer 10 pond zwaarder dan je werkelijk bent. Om iemand kijken dunner in een foto, moet u foto-editing software met de functie van een afslankende effect. Dit is dezelfde foto manipulatie methode vaak in de entertainmentindustrie gebruikt wordt om onberispelijke beroemdheden en modellen te maken.

Instructies

PhotoShop

1

Open PhotoShop.

2

Klik op "Bestand" en "Open" uit de bovenste menubalk. Blader door je computerbestanden te vinden de foto die u bewerken moet. Dubbelklik op de foto om deze te openen in de fotobewerkingsprogramma.

3

Klik op "Filteren" vanaf de top navigatie-menu. Selecteer "Uitvloeien," van het programma vermagering effect functie.

4

Uw linker muisknop ingedrukt terwijl u sleept met de muis over het gebied van de foto die u wilt dunner maken. Tijdens het slepen, gebruik een opwaartse beweging. Houd te slepen totdat u de gewenste look. Klik op 'OK' wanneer u tevreden met de afbeelding bent.

5

Klik op "Bestand" en "Opslaan als" uit de bovenste menubalk. Om te voorkomen dat overschrijven van uw originele foto, kunt u het een nieuwe bestandsnaam toewijzen door de bewerkte afbeelding.

PaintShop Pro Photo

6

Open PaintShop Photo Pro.

7

Klik op "Bestand" en "Open" om te openen het fotobestand dat u wilt bewerken.

8

Klik op de "Make-over Tool" knop die zich op de verticale werkbalk bevindt. Dit zal het starten van een nieuwe horizontale werkbalk onder de bovenste menubalk. Klik op de "Thinnify"-knop naast het pictogram van de zon van de nieuwe horizontale werkbalk.

9

Uw linker muisknop ingedrukt terwijl u sleept met de muis over het gebied van de foto die u wilt dunner maken. Houd te slepen totdat u de gewenste look.

10

Klik op "Bestand" en "Opslaan als" Sla uw bewerkte foto. Om te voorkomen dat overschrijven van uw originele foto, kunt u het een nieuwe bestandsnaam toewijzen door de bewerkte afbeelding.