Hoe maak je een Flyer op Microsoft Word 2007

Hoe maak je een Flyer op Microsoft Word 2007


Een flyer maken in Microsoft Word 2007 is zeer eenvoudig. Allen het neemt is een wat fantasie en u wat geoefend met het softwareprogramma. Er is echt geen limiet aan wat je kunt maken. Het is een goed idee om een ruw idee van wat je uw flyer willen zou te kijken zoals en dan voeg sommige koele onderdelen aan. U kunt afbeeldingen, speciale tekst en informatieve grafieken toevoegen aan uw flyers met slechts een klik van een paar knoppen.

Instructies

1

Open Microsoft Word. U kunt vinden onder "Alle programma's" of eenvoudig type "woord" in de zoekbalk van de computer.

2Hoe maak je een Flyer op Microsoft Word 2007


Typ welke informatie u wenst uw flyer om weer te geven. Onder het tabblad Start, kunt u het lettertype, de grootte en kleur van uw brieven. U kunt vet, onderstrepen, of cursief kunt maken uw formulering opvallen.

3Hoe maak je een Flyer op Microsoft Word 2007


Klik op het tabblad pagina-indeling en kies "paginaranden" in de sectie van de pagina-achtergrond. Hier kunt u de kleur, stijl, breedte en locatie van uw grens. Klik op OK wanneer u klaar bent.

4

Klik op het tabblad invoegen. Hier kunt u illustraties, foto's, grafieken of tabellen invoegen in uw flyer. Als u wilt invoegen een van deze items, klik op de actie (icoon voor illustraties, foto, etc.) en kiezen wat u wilt doen van de scroll-down-menu.

5

De grootte van uw afbeelding aanpassen door de voering uw cursor op een van de hoeken van het vak dat omringt van uw afbeelding. Klik met de linkermuisknop op uw muis, houd en sleep de hoek van het vak tot u tevreden met de grootte van uw afbeelding bent.

6Hoe maak je een Flyer op Microsoft Word 2007


Het uitvoeren van een spellingcontrole op uw flyer. Hier vindt u de controle van de werktijd onder het tabblad controleren.

7Hoe maak je een Flyer op Microsoft Word 2007


Een definitieve beoordeling van uw flyer concurreren. Klik op het tabblad Weergave en klik vervolgens op "volledig scherm bekijken." Dit zal een beeld geven van hoe uw flyer eruit. Als u tevreden bent, klikt u op opslaan.

Tips & waarschuwingen

  • Tekengrootten en kleuren wijzigen en toevoegen van afbeeldingen aan uw flyer zal echt grijpen de aandacht van mensen.
  • Sla het document periodiek. Hiermee stopt u verliest al uw werk als iets ervoor zorgen dat uw computer moest af te sluiten.