Hoe maak je een Flash Magazine

Publiceren van een traditionele magazine voor distributie kan worden onbetaalbaar vanwege publishing, adresetiketten en overhead kosten. Moderne technologie biedt sommige opties, echter. Door het creëren van een flits tijdschrift, slaat u uw kosten aanzienlijk zonder de lezer te verwaarlozen. Want u hoeft niet te vrezen voor drukkosten, kunt u meer pagina's voor de lezer om te genieten, bieden waardoor een win-win situatie.

Instructies

1

Bezoek aan een website die u toelaten zal om het maken van Flash tijdschriften, zoals UniFlip.Com, ZMags.Com, MyVirtualPaper.Com en iDigitalEdition.Com. Sommige websites kunnen dat u toegang tot een gratis proefversie van hun Flash-tijdschrift software, met de optie om te kopen wanneer het proces is verlopen. Sites zoals eMagCreator.Com en PageTurnPro.Com kunt u uw eigen Flash tijdschrift software te downloaden.

2

Maak een PDF-document door Adobe Acrobat van de pagina's die u zou willen omzetten in een flits tijdschrift. Sommige van de Flash tijdschrift programma's zal ook kunt u Microsoft Word-documenten te overleggen. Dit zal per programma verschillen. Wanneer u uw documenten moet u tekst en afbeeldingen bevatten. Door afbeeldingen toevoegen, maakt u uw tijdschrift aantrekkelijker voor het oog dan eenvoudige woorden alleen. Zorg ervoor dat u de rechten om ze te gebruiken om te voorkomen dat inbreuk op het auteursrecht hebt uitgeschakeld voordat het gebruik van afbeeldingen.

3

Open de Flash-tijdschrift software en selecteer de optie voor het maken van een "nieuwe Magazine." De tekst kan variëren afhankelijk van het programma dat u gebruikt.

4

Upload uw PDF- of Word-document naar het tijdschrift flitsprogramma.

5

De instellingen voor uw magazine, zoals de margegrootte van de, achtergrondkleuren en paginatitels aanpassen. Uw werk opslaan nadat u klaar bent.

6

Bekijk uw magazine om ervoor te zorgen dat u tevreden met het eindproduct bent.