Hoe maak je een draadloze verbinding met een Motorola Surfboard SB5100

De Motorola Surfboard SB5100 heeft geen ingebouwde draadloze netwerken, maar u kunt deze modem verbinden met een draadloze router om een draadloos netwerk voor uw computers. U hoeft niet te kopen een specifiek merk of type draadloze router om te werken met uw Motorola Surfboard SB5100, maar het type router kan invloed hebben op de snelheid van uw totale draadloze netwerk verbinding.

Instructies

1

Sluit uw Motorola Surfboard SB5100, en wachten tot het aan de macht op en een internetverbinding tot stand brengen.

2

Sluit uw draadloze router aan de macht. De Motorola Surfboard SB5100 op uw router aansluiten door de Ethernet-kabel van de modem van uw computer los te koppelen, en deze vervolgens opneemt in de "Modem" of "Internet" poort op de achterkant van uw draadloze router.

3

Sluit een ethernetkabel aan de router. Kunt u deze kabel aansluiten op de netwerkkaart van uw computer. Plaats van de draadloze router-installatieschijf in op uw computer. Volg de aanwijzingen op het scherm instructies zodra de disc auto-runs. Elke computer heeft een specifieke installatie-procedure, maar over het algemeen u zal maken van een draadloze netwerknaam, kies het type beveiliging van die het draadloze netwerk wordt gebruikt en een draadloze netwerkwachtwoord.

4

De kabel tussen de router en de computer. Dubbelklik op het draadloze netwerkpictogram in het systeemvak van de computer en selecteer het netwerk dat u zojuist hebt gemaakt. Klik op "Connect". Typ het wachtwoord tweemaal en druk op "OK" om te verbinden met het Internet via uw Motorola Surfboard SB5100 draadloos.