Hoe maak je een donut in Photoshop

Hoe maak je een donut in Photoshop


Popping in de donut shop voor een snack vereist een schat aan besluiten--kiezen tussen besprenkeld, gepoederd, gevuld, cake, geglazuurd en meer extravagant soorten zoals spek-bedekte, samen met hoeveel te krijgen en hoeveel calorieën te verbruiken. Voor een vet-vrije manier om te genieten van deze traktaties en ontwerp je eigen zonder een friteuse, opgericht winkel met Adobe Photoshop. Gebruik de tekengereedschappen van Photoshop te maken van uw eigen donuts. Maak een met een toren van toppings of ontwerpen van uw eigen baker van dozijn.

Instructies

1

Open Photoshop. Klik op "Bestand". Klik op "Nieuw". Voer "Donut" in het vak "Naam". Typ het doek afmetingen in de vakken "Breedte" en "Hoogte", zoals "4" voor elk. Klik in het menu "inch" voor elk en klik op de knop "OK".

2

Klik op de "ellips Tool," de grijze cirkel in de buurt van de onderkant van de kolom "Tools". Als u de cirkel niet wordt weergegeven, met de rechtermuisknop op een grijze ster, grijze vierkante of lijn en klikt u op "Ellips" van de vlieg-uit menu.

3

Klik in het vak "Kleur" op de werkbalk boven aan de pagina van Photoshop. Selecteer een kleur voor het deel van de cake van de donut, zoals lichtbruin.

4

Plaats de cursor in de linkerbovenhoek van het vak "Donut". Druk op en houd de "Shift"-toets ingedrukt, klik en houd de linker muisknop ingedrukt en sleep naar de onderst-juiste hoek. Laat de "Shift"-toets en de muis en de donut verschijnt op het doek, maar hele is.

5

Met de rechtermuisknop op de nieuwe Shape 1 laag op het "Layers" palet in het bodemrecht van het scherm. Selecteer "Rasterize laag." Met de rechtermuisknop op het gestippelde vierkante pictogram, tweede van de top van het palet "Tools" en selecteer de "elliptische selectiekader." Een kleine cirkel getekend in het midden van de donut en druk op de "Backspace" of "Delete" toets om het bekende ringgat. Sla deze stap als u wilt dat een solide donut zoals een crème of gelei gevuld.

6

Dubbelklik op het plein van de linkerbovenhoek van de "Color Picker," de bovenste overlappende vak aan de onderkant van het deelvenster "Tools". Kies een felle kleur of zwart voor ringdiagrammen hagelslag en klik op 'OK'.

7

Klik op de "" penseel, die eruit als een penseel in het deelvenster 'Tools ziet'. Pull-down de borstel hoofd menu, tweede van links op de werkbalk en kies de borstelkop hapsnap/splatter. Schuif de balk "Grootte" naar "5." Klik en sleep de muis rond de omtrek van de donut toe hagelslag. Voor gekleurde hagelslag, veranderen van kleuren in de "Color Picker" en blijven klikken en slepen.

8

Met de rechtermuisknop op de Shape 1 laag in het palet en selecteer "Flatten Image." Klik op het menu "Bestand". "Save As", klik op de knop "Opslaan".