Hoe maak je een chatroom op uw Server

Terwijl u op afstand gehoste chatrooms op uw eigen web host-server installeren kunt, kunnen zij omvatten beperkingen van de lay-out of post advertentie banners samen met de chat room. U kunt downloaden en installeren van uw eigen PHP gebaseerde chat room op uw webserver host kostenloos. U moet een server dat PHP, MySQL en AJAX scripts ondersteunt, maar dit is meestal een standaard bij de meest populaire website hosts hebt vooraf geïnstalleerd. U moet ook de PHP en SQL database-informatie voor uw web host-account configureren sommige van de chat-scripts.

Instructies

PHP Gratis Chat

1

Ga naar de PHP Gratis Chat-website en download de chat-bestanden. Dit zal in een zip-map-indeling.

2

Uw decompressie programma kunt unzip de map chat. U kunt dit gewoonlijk doen door met de rechtermuisknop op het bestand en het kiezen van de "unzip" of "decomprimeren."

3

Start uw FTP-client en upload de map "phpfreechat" naar uw web host-server.

4

Navigeren binnen de map "gegevens" in de "phpfreechat"-map die u zojuist hebt gemaakt in uw FPT cliënt.

5

De "openbare" en "privé" mappen binnen de map "data" met de CHMOD 777 machtigingen toewijzen. Afhankelijk van uw FTP-client, kunt u selecteren van de map, klik met de rechtermuisknop op het en kiest u een optie zoals "chmod" of "machtigingen".

6

Start uw internetbrowser en typ de URL voor uw "phpfreechat" map. U ziet nu uw geïnstalleerde chat room op uw server.

Chatr

7

Ga naar de website Chatr en download de chat-bestanden. Dit zal in een zip-map-indeling.

8

Uw decompressie programma kunt unzip de map chat. U kunt dit gewoonlijk doen door met de rechtermuisknop op het bestand en het kiezen van de "unzip" of "decomprimeren."

9

Start uw FTP-client en de gedecomprimeerd map te uploaden naar uw web host-server.

10

Start uw internetbrowser en typ de URL voor het "install.php" bestand in de map die u zojuist hebt geüpload. Dit zal lanceren een installatiescript.

11

Vul de gevraagde informatie over uw website PHP en SQL database en klik op de knop "Verzenden". Dit zal uw chat room de database installeren op uw server.

12

Ga naar de "login.php" bestand in de map van uw chat te starten uw nieuw chat room.

MOHA Chat

13

Ga naar de MOHA Chat-website en download de chat-bestanden. Dit zal in een zip-map-indeling.

14

Uw decompressie programma kunt unzip de map chat. U kunt dit gewoonlijk doen door met de rechtermuisknop op het bestand en het kiezen van de "unzip" of "decomprimeren."

15

Navigeer naar de map "config" in de map die u zojuist hebt uitgepakt.

16

Klik met de rechtermuisknop op het bestand "configuration.php-dist" en kies "wijzigen" in het menu. Hernoem het bestand naar "configuration.php."

17

De "configuration.php" bestand bewerken in een teksteditor. Wijzigingsinformatie de "Database connection" aan de PHP database-informatie voor uw web host-account. Sla het bestand op nadat u alle wijzigingen hebt aangebracht.

18

Start uw FTP-client en de chat-map te uploaden naar uw web host-server.

19

Navigeer naar de directory van de chat in uw FTP-client en zoek de "cache"-map.

20

De "cache"-map met CHMOD 777 machtigingen toewijzen. Afhankelijk van uw FTP-client, kunt u selecteren van de map, klik met de rechtermuisknop op het en kiest u een optie zoals "chmod" of "machtigingen".

21

Open uw internetbrowser en ga naar de "login.php" bestand in de map van uw chat te starten uw nieuw chat room.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet vertrouwd bent met het installeren van uw eigen chat room, kan uw web host klantenservice bieden het script voor u installeren.