Hoe maak je een Chat-Website

Misschien maakt u een volledige website die is gecentreerd rond het real-time chatten, of misschien wilt u gewoon een chat room toevoegen aan uw bestaande site. U past een van deze beschrijvingen of je ergens daartussenin, chat mogelijkheden toevoegen aan uw website is een geweldige manier om uw website Gemeenschap en versterking van de communicatie tussen u en uw bezoekers.

Instructies

1

Shop voor een website hosting plan dat past bij uw behoeften. Populaire webhosts zijn BlueHost, Just Host en GoDaddy.

2

Registreer een domeinnaam (zoals "ehow.com") waar uw site geplaatst worden kan. Vaak, zal u worden ertoe aangezet om dit te doen bij de aankoop van een hosting plan.

3

Kies chat-software waarmee real-time chatten op uw website. Vaak zorgt voor Webgastheren chatroom scripts die u kunt inschakelen vanaf uw hosting control panel, maar het hangt af van de host en het plan dat u hebt gekozen. De software van het praatje van de gemeenschappelijke omvat AddonChat, die heeft een gratis versie en FlashChat, een goedkope chatprogramma.

4

De chat-software uploaden naar uw website server, als u niet al een ingebouwde script via uw control panel activeren. Installeer de software op uw server volgens de instructies.

5

Een waarschuwing van uw website bezoekers aan de nieuwe mogelijkheden van de chat op uw site via een link in het navigatiemenu of een voorwerp.