Hoe maak je een Chat kamer Website

Hoe maak je een Chat kamer Website


Creëren van een website gebruikers kunt bezoeken om te chatten of livechat toevoegen aan een website biedt uw gebruikers de kans om deel te nemen en aan te gaan met anderen in uw online community. Live chat applicaties is gemakkelijk toe te voegen aan uw blog of website geworden. Een aantal gratis diensten bieden aangepaste chatrooms of kunt u chat rechtstreeks insluiten in uw webpagina. Een gratis versie van een Java-applicatie genaamd ParaChat is eenvoudig te installeren en kunt u een keuze van de uitvoeringsmethoden.

Instructies

Een Chat-venster aan uw Website toevoegen

1

Ga naar ParaChat.com. In het menu aan de linkerkant, beweeg uw muis over de "Basis" menu-item en klik op "Get uw gratis chat room."

2

Vul het formulier in. U moet de kamernaam van een. U kunt de grootte van het chat-venster, de achtergrond en voorgrond kleuren en de taal aanpassen. Als u "ja" voor de "In staat stellen netwerk Roaming"-veld selecteert, zullen de gebruikers van uw chat kunnen zien en navigeren in andere gratis ParaChat kamers netwerk Roaming ingeschakeld. Klik op de grote knop met het label "<< Klik hier >> - Toon ME mijn kamer CODE."

3

Kopieer en plak in uw eigen web-pagina van de HTML gegenereerd in de tekstvelden onder het formulier. Hebt u een aantal opties voor het maken van uw chat room. De ingesloten optie plaatst de chatapplicatie rechtstreeks in uw web-pagina. De pop-upmenu koppeling zorgt voor uw gebruikers met een knop kunnen ze klikken van uw website te lanceren de chat in een pop-up venster. De optie tekst koppeling krijgt een link voor gebruikers om te navigeren naar de praatjeruimte gehost op de ParaChat website. De laatste optie is een HTML-koppeling. U kunt deze link in e-mails of SMS-berichten aan gebruikers uitnodigen voor uw chat room.

4

Deel uw chat room. U kunt de code gegenereerd voor uw chat room overal gebruiken. U kunt het verzenden naar vrienden of partners op te nemen op hun websites en wie sluit zich aan bij een chat via hun sites zal worden ingevoerd in de dezelfde chat room als gebruikers van uw site.

5

Test uw chat room. Wanneer u uw chat room bezoekt, is het eerste ding dat u zult zien een kleine tekst vogelhuisje asking u een gebruikersnaam invullen. ParaChat vindt wat je in en maak een unieke gebruikersnaam door cijfers toe te voegen aan het einde van het. Wanneer u wordt gevraagd om een wachtwoord, klikt u op de knop welk says "Enter chatroom zonder een wachtwoord."

Tips & waarschuwingen

  • Chat rooms, kan worden gebruikt voor allerlei snode en illegale activiteiten. De gratis versie van ParaChat heeft niet de mogelijkheid om gebruikers te verbieden of het wachtwoord beschermt uw chat room. Gebruik een chat-applicatie, zoals ParaChat-norm, die beveiligingsfuncties bevat ter bescherming van uw chat room tegen misbruik.