Hoe maak je een certificaat op uw Computer

Hoe maak je een certificaat op uw Computer


Wil u graag aantrekkelijke certificaten op uw computer thuis? Misschien moet u een "Student van de maand" of "Werknemer van de maand" certificaat maken of misschien moet u een andere stijl voor uw organisatie. Ongeacht het soort certificaat dat u wilt maken, kunt u dit doen met behulp van uw computer thuis.

Instructies

1

Zodra u hebt besloten wat voor soort certificaat te maken, schrijven een ontwerp voor van het met de hand. Het is veel sneller en gemakkelijker op deze manier, en het zal u helpen bepalen precies wat u wilt zeggen. Een typische certificaat zou kunnen zeggen zoiets als:
Proficiat aan [Jodie Block] [Student van de maand] op [1 juni 2009] wordt toegekend. Deze award wordt uitgereikt door [John Smith] van [Windsor basisschool]. Ondertekend [leeg voor handtekening] Dated [leeg voor handgeschreven datum]

2

Als u eenmaal een ontwerp voor van de tekst geschreven, openstellen van Microsoft Word of uw andere tekstverwerking software. Typ uw tekst en maak de tekengrootte groot--36 punt of groter. Kom nu, uw pagina om de afdrukstand liggend [In Word: menu bestand, selecteer opties voor de pagina, richting kiezen en selecteer liggend].

3

Het is tijd om te kleden uw certificaat! Ten eerste, vinden en installeren van de perfecte doopvont met behulp van een van de sites in de sectie Tips. Dan benadrukken alle unieke delen van de gegevens van het certificaat (alles in de haken in stap 1). Dit geeft uw certificaat een klassieke uitstraling.

4

Een titel toevoegen aan uw certificaat. Op de top van uw pagina, typt u in de titel en maken het groter is dan de rest van je date.

5

Een rand toevoegen aan uw certificaat. [In Word, gaat u naar het menu Opmaak en selecteer rand... en kies het tabblad Paginarand.] Selecteer een rand die uw certificaat kijken aantrekkelijk maakt.

6

Uw certificaat uitprinten en vul de lege cellen (de handtekening en datum) om ervoor te zorgen dat er is genoeg ruimte voor hen goed worden ingevuld. Nu, neem een kijkje op uw certificaat--doet het er mooi? Het doet lijken op een officieel certificaat? Als dat niet het geval is, tweaks nodig maken. Bijvoorbeeld, wellicht u een lege regel boven uw fill-in-sectie toevoegen, zodat er meer ruimte om te schrijven.

7

Een definitieve versie van uw certificaat op luxe papier uitprinten. Zorg ervoor dat Vul in kalligrafie pen of Vulpen gebruiken voor de beste resultaten. Gefeliciteerd! U hebt zojuist een certificaat op uw computer thuis.

Tips & waarschuwingen

  • Grote lettertypen op dafont.com en urbanfonts.com zoeken
  • Het is meestal de moeite waard om te kopen van lettertypen--er zijn sommige prachtige certificaat lettertypen beschikbaar op lettergieterijen en kunt u deze gebruiken voor eeuwig, dus de eenmalige aankoopprijs ook de moeite waard is. Ik houd vooral het gekochte lettertype "Feel" voor certificaten.