Hoe maak je een briefhoofd in Microsoft Word 2007

Of u van plan bent om te typen of hand-schrijf zakelijke documenten, is het belangrijk om tot oprichting van jezelf als een bedrijf op papier. Uw geadresseerden zal direct weten ze bedrijfscommunicatie hebt ontvangen en maakt u naamsbekendheid door gebruik te maken van uw logo, kleuren en andere elementen van het briefhoofd. Uw briefpapier bespaart u ook van het invoeren van de gegevens van contactpersonen op elk document dat u maakt. Antwoord op Microsoft Word 2007 snel briefhoofd sjablonen om je maken van briefhoofden met slechts een paar klikken.

Instructies

1

Open Word 2007, klikt u op het tabblad "Bestand" en klik "Nieuw". "Beschikbare sjablonen" vensterruit, typ "Briefhoofd" in het tekstvak "Zoek Office.com sjablonen" en klik op de pijlknop.

2

Blader door de beschikbare Word-sjablonen voor briefhoofden; elke sjabloon kan volledig worden aangepast met uw logo, de woorden en de kleuren. Dubbelklik op een briefhoofd en het formulier wordt geopend in een nieuw Word-venster.

3

Markeer de contactgegevens van de tijdelijke aanduiding op het briefhoofd en typ eroverheen met uw eigen, zoals adres, telefoonnummer, website, e-mail adres en de openingstijden. De nieuwe tekst markeren, klikt u op het tabblad "Start" aan de bovenkant van de pagina en de woorden uiterlijk wijzigen met behulp van de opties in de sectie 'Font', zoals het wijzigen van het lettertype, de tekengrootte en de tekstkleur.

4

Met de rechtermuisknop op de tijdelijke aanduiding voor logo op het briefhoofd en selecteer "Afbeelding wijzigen". Een navigatie-venster wordt geopend; Blader naar uw bedrijfslogo en dubbelklik erop. Het logo verschijnt in plaats op het briefhoofd. Houd de "Shift" knop op het toetsenbord ingedrukt, klik op een hoek van het logo en verschrompelen op voor de grootte van uw voorkeur.

5

Dubbelklik op een van de ontwerpelementen op het briefhoofd, zoals een gekleurde kolom- of staafdiagram op de pagina. Hiermee opent u het tabblad "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" en de werkbalk aan de bovenkant van het scherm. Klik op het menu van de "Kleur" aan de linkerzijde van de werkbalk.

6

Beweeg uw cursor over de kleuropties op het drop-down menu; verplaatsen van kleur op kleur en Bekijk hoe het briefhoofd verandert. Klik op een kleur om te zetten van de wijziging voor het briefhoofd.

7

Klik op het tabblad "Bestand", klik op "Opslaan als", typ een naam voor het briefhoofd en sla dit op uw computer.