Hoe maak je een Bootable USB voor Windows XP

Hoe maak je een Bootable USB voor Windows XP


Met een opstartbare CD of USB-station kunt u start de computer rechtstreeks vanaf het apparaat in plaats van het laden van het volledige operating system (OS). Dit is handig als u ooit een slopende virus die door de OS onbruikbaar maakt of het systeem door een constante lus herstarts van de verzonden. UltimateBootCD.com biedt een gratis, cross-platform bootable beeldbestand in de bestandsindeling van het ISO (.iso) afbeelding die u vervolgens naar een USB-drive kopiëren kunt. Opstarten vanaf de USB-station, kunt u het uitvoeren van diagnostische tests en anti-virus scant op de vaste schijf van de computer zonder zorgen te maken over het virus op het gebied van het apparaat.

Instructies

1

Downloaden van de laatste schoen spiegelbeeld van UltimateBootCD.com. Het bestand wordt gedownload in de ISO-indeling en kan worden gemonteerd op een USB-flashstation.

2

Download en installeer het hulpprogramma WinToFlash van WinToFlash.com. Deze vrije toepassing kopieert gemakkelijk het gedownloade bootable beelddossier (.iso) naar de USB-drive.

3

Sluit de USB-stick op een open USB-poort op uw computer.

4

Open de toepassing WinToFlash.

5

Selecteer de "Fundamentele parameter" tab. Set de USB-Drive Type op "Flash Stick." Het bestandssysteem naar "Fat32" ingesteld, en de indeling "USB-HDD."

6

Selecteer "Windows Source Path" en selecteer het gedownloade schoen Spiegelbeeld (ISO).

7

Selecteer "USB-station" en selecteer het ingevoegde USB-station.

8

Klik op "Run" om te beginnen met het proces. Nadat het proces voltooid is, zal het USB-station kunnen opstarten van uw Windows-systeem.