Hoe maak je een Banner op Microsoft Word 2007

Hoe maak je een Banner op Microsoft Word 2007


Banners zijn een leuke en effectieve decoratie in ieder geval. Een goed ontworpen banner kan succesvol overbrengen van het doel achter een gelegenheid, of het nu een verjaardag of jubileumfeest of een professionele zakelijk evenement. U hoeft niet te huren een duur grafisch ontwerper om uw aangepaste vaandel te maken. Microsoft Word 2007 is meer dan alleen een tekstverwerker. Het heeft ook uitgebreide grafische mogelijkheden waarmee u een creatieve en unieke verklaring af te leggen gemakkelijk.

Instructies

1

Open Microsoft Word. Selecteer de tab "Pagina-indeling" Klik "Oriƫntatie" en selecteer "Liggend".

2

Op het zelfde lusje van de "Page Layout", klik op 'Grootte'. U kunt kiezen uit de opgegeven lijst met standaard papier grootte opties. Als u een aangepast formaat voor uw papier, klik op de koppeling "Meer papierformaten" en een dialoogvenster wordt weergegeven. In het "Papierformaat" drop-down menu, kies 'Aangepaste grootte' en voer de aangepaste breedte en hoogte van het papier. Klik op 'OK'.

3

De achtergrond en rand van uw banner aanpassen. Ga naar de sectie van de "Page Background" van de "Page Layout" tabblad. Als u wijzigen van de kleur van de achtergrond van uw banner wilt, selecteert u "Paginakleur" en kies een kleur. Een rand toevoegen aan uw banner: Klik op "Paginaranden." Selecteer de stijl, de dikte en de kleur van de rand aan uw behoeften.

4

Voeg de tekst van uw banner. Selecteer het "Invoegen" tabblad. Kies 'WordArt', die een decoratieve tekst aan uw banner toevoegen zal in de sectie "Tekst". Klik op de stijl van de WordArt die u wilt gebruiken. Voer in het dialoogvenster dat verschijnt, de tekenstijl en de tekengrootte die u en uw tekst in paginavaandels wilt. Klik op 'OK'. Selecteer de WordArt-tekst en ga naar het tabblad "Opmaak" meer aangepaste effecten toe te voegen.

5

Decoratieve illustraties of afbeeldingen toevoegen aan uw banner. Ga naar het tabblad "Invoegen" en ga naar de sectie "Illustraties". Als u een foto in uw banner invoegt, klikt u op "Afbeelding" en selecteer het fotobestand op de computer die u wilt gebruiken. Als u op "ClipArt" klikt, kunt u invoegen stock afbeeldingen, illustraties en illustraties waarmee Microsoft Word 2007. U kunt zoeken naar ClipArt die het concept of idee achter uw banner vervoert.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een groot spandoek afdrukt, moet u een grote tekengrootte gebruiken voor uw tekst. Banner tekst maten bereikbaar tot 90 of 100 punten. Controleren om ervoor te zorgen dat uw tekst duidelijk leesbare tegen de pagina is.