Hoe maak je een ANI-Cursor

Wanneer uw computer bezig gegevensverwerking of laden van een toepassing is, moet uw muiscursor omzetten in een animated cursor. Windows kunt u uw bewegende cursor omzetten in een andere afbeelding met animatie, zolang het heeft de ". ANI"extensie. Echter, je kan niet deze bestanden zelf maken tenzij u een specifieke toepassing. Probeer een van deze toepassingen als u wilt ontwerpen of bewerken van bewegende aanwijzers.

Instructies

1

RealWorld Cursor Editor gebruiken om regelmatig en animated cursors. RealWorld Cursor Editor is een gratis cursor editor die frame herhalen ondersteunt. Hiermee kunt u frames opnieuw gebruiken, zodat u kunt het maken van langdurige animaties terwijl de bestandsgrootte minimaal. U kunt deze toepassing ook uitvoeren vanaf een USB-drive.

2

Axialis CursorWorkshop 6 gebruiken om geavanceerde cursors en animaties te maken. U kunt in CursorWorkshop 6 verschillende filters samen met contrast, tint, lichtheid en schaduw aanpassingen toepassen op de cursor. Het integreert ook met populaire 3D-toepassingen, zoals 3D Studio Max en Cinema 4D.

3

Microangelo Toolset desgewenst een cursor editor samen met andere pictogram hulpmiddelen gebruiken. Microangelo Toolset wordt geleverd met de Animator-toepassing die u kunt gebruiken bij het maken van bewegende aanwijzers van verschillende grootte. Het komt ook met de Studio, bibliothecaris en Explorer-toepassingen die u helpen maken van de standaard Windows iconen of pictogrammen van andere bestandstypen uitpakken.