Hoe maak je een aangepast veld Drop Down langer

Een drop-down lijst is onderdeel van een menu, vaak gebruikt in een navigatiebalk om kijkers naar een andere pagina. Trapsgewijze opmaakmodellen (CSS) kunt u een aangepaste vervolgkeuzelijst maken voor uw Web-pagina. De drop-down is gemaakt op basis van ongeordende lijst (UL) en lijst item (LI) tags. U kunt de lengte en de hoogte van de inhoud van deze labels aanpassen binnen uw CSS-code voor een veld dat is te klein voor haar huidige vak.

Instructies

1

Klik op "Bestand" en "Open" in een teksteditor, zoals Kladblok, TextPad of EditPad. Het dialoogvenster 'Openen' wordt weergegeven. Dubbelklik op het CSS-bestand dat u wilt wijzigen.

2

Zoek de CSS-code die de stijl voor de drop-down menu's hoogte en breedte, vergelijkbaar met de volgende punten, die een breedte van 75 pixels en een hoogte van 20 pixels heeft bevat:

dropdown li:hover ul {}

breedte: 75px;

hoogte: 20px;

weergeven: blokkeren;

rand: 1px solid zwart;

}

3

De breedte van waarde als het aangepaste veld langer horizontaal moet verhogen. De hoogtewaarde om er langer verticaal vergroten

4

Klik op "Bestand" en "Save" om het CSS-bestand te werken. De wijziging wordt automatisch toegepast op alle HTML-bestanden zijn aangesloten.