Hoe maak je de functie van mijn MacBook Pro gesloten

De MacBook Pro, net als vele andere Apple laptops, die in staat is gesloten, of "clamshell," modus. Wanneer gebruikt in deze mode, als de MacBook Pro een desktop computer, outputten zijn video signaal naar een externe monitor. Om te controleren de laptop in de clamshell-modus, moet de gebruiker een externe muis en toetsenbord via USB of Bluetooth verbinden. De stappen die betrokken zijn bij de voorbereiding van de MacBook Pro voor gebruik in de clamshell modus verschillen, afhankelijk van het soort randapparatuur gebruikt.

Instructies

USB-muis en toetsenbord

1

Steek het ene uiteinde van de videokabel van het display op de poort aan het grote eind van de Mini DisplayPort adapter. Steek de stekker van het netsnoer van het beeldscherm op een stopcontact.

2

Ga naar de MacBook Pro's Thunderbolt poort; het is aan de linkerkant van de laptop van de base en de poort wordt aangeduid met een pictogram bliksemflits. Het kleine einde van de Mini DisplayPort adapter aansluiten op deze poort.

3

Sluit het USB-toetsenbord en de muis op de USB-poorten op de MacBook Pro; deze poorten worden rechts van de Thunderbolt poort. Sluit de MacBook Pro's AC adapter en sluit het aan op een stopcontact. Zet de laptop en log in op het besturingssysteem.

4

Zet de externe monitor. Bevestigen dat de MacBook Pro's bureaublad op de externe monitor verschijnt. Sluit het beeldscherm van de MacBook Pro. Beweeg de muis of tik op een toets op het toetsenbord USB; de externe monitor werkt nu als het primaire beeldscherm.

Bluetooth muis en toetsenbord

5

Gebruik de Mini DisplayPort adapter het display verbinden met de MacBook Pro, zoals u zou doen bij het gebruik van USB-randapparatuur. Sluit de MacBook Pro's AC adapter en steek de stekker in een stopcontact. Steek de stekker van het netsnoer van het beeldscherm op een stopcontact. Zet de computer en het besturingssysteem automatisch inloggen.

6

Gebruik de MacBook Pro's touchpad om de cursor op het Bluetooth-pictogram. Klik op het pictogram. Bekijkt u de vermeldingen in het Bluetooth-menu en bevestig dat Bluetooth is ingeschakeld. Selecteer de optie "Open Bluetooth Preferences".

7

Klik op de knop "Geavanceerd" in de rechter benedenhoek van het venster "Bluetooth". Vinkt u het selectievakje aan bij 'Sta toe van Bluetooth-apparaten mogen wekken deze computer' en klik op de knop "OK". Sluit de Bluetooth-venster.

8

Inschakelen van de Bluetooth-muis en het toetsenbord. Als een "Setup Assistant" venster verschijnt, volgt u de aanwijzingen op het scherm instructies.

9

Zet de externe monitor. Bevestigen dat de MacBook Pro's bureaublad op de externe monitor verschijnt. Sluit het beeldscherm van de MacBook Pro. Beweeg de muis of tik op een toets op het toetsenbord USB; de externe monitor werkt nu als het primaire beeldscherm.

Heropening van het Display

10

Open het "Apple" menu en selecteer de optie "Slaap". Wachten op de MacBook Pro naar de slaapstand.

11

De externe monitor uitschakelen. De Mini DisplayPort adapter verbreken op de MacBook Pro.

12

Open beeldscherm van de MacBook Pro. Beweeg de muis of tik op een toets om de laptop uit slaapstand wakker.