Hoe maak je Computer Banners

Een belangrijk aspect van het bouwen van uw eigen web-pagina heeft een echt indrukwekkend banner bovenaan, omdat dit het eerste ding dat uw bezoekers zal opmerken. Een goed ontworpen en professioneel uitziende banner vertelt bezoekers dat uw site serieus genomen kan worden. De meeste mensen zal veranderen aan een beroeps om hen hun spandoek maken te helpen, maar als je net begint, kunt een paar dollar te besparen door het zelf te maken. Als u geen toegang tot een dure grafisch programma zoals Adobe Photoshop hebt, kunt u de freeware programma GIMP, die veel van de zelfde hulpmiddelen en functies als de high-end programma's biedt.

Instructies

1

Beslissen wat je wilt uw banner eruit en wat je wilt opnemen. Als u toevoegen van afbeeldingen of foto's wilt, laadt u deze op uw computer. Gebruik gekleurde stiften en papier te trekken uit een ruwe weergave van uw banner aan de verwijzing naar terwijl u werkt.

2

Start de toepassing van de GIMP. Selecteer "File" en klik "Nieuw". Klik in het dialoogvenster op het "Templates" drop-down menu. Selecteer de kleinste van de twee genoemde banners en klik op 'OK'.

3

Selecteer het gereedschap "Emmer verf". Kies in het deelvenster linksonder op het pictogram, de kleur of het patroon u zou zoals voor de banner en klik op het canvas te vullen met kleur. Als alternatief voor dit, kunt u de "Gradient" tool. Kies een verloop dat u wilt gebruiken en toepassen op het canvas.

4

Selecteer "File" en klik op 'Openen'. Blader in het dialoogvenster naar de afbeeldingsbestanden u geladen en open ze. Gebruik vervolgens de "Copy" en "In lagen behouden bij plakken" functies onder "Bewerken" in uw hoofddocument te plaatsen. Gebruik de gereedschappen "Move" en "Schaal" om elke afbeelding waar u het wilt.

5

Selecteer het gereedschap "Tekst" op de werkbalk. Ga naar de opties voor het gereedschap en selecteer de tekenstijl, de grootte en de kleur die u wilt, ervoor te zorgen dat het is gemakkelijk te lezen tegen de achtergrond.

6

Ga naar "Afbeelding" in het menu en klik op "Zichtbare lagen samenvoegen".

7

Selecteer "File" en klik "Opslaan". In het dialoogvenster, selecteer GIF als het bestandstype, naam van uw bestand en klik op "Opslaan".