Hoe maak je bladwijzers in Acrobat

Hoe maak je bladwijzers in Acrobat


Een bladwijzer in Adobe Acrobat is een gelabelde link naar een specifiek punt in een PDF-document. Wanneer u een document met een opgemaakte inhoudsopgave naar een PDF converteren, automatisch Acrobat bladwijzers voor elke inhoudsopgave. U kunt ook handmatig een bladwijzer op een specifieke pagina, deel van de tekst of afbeelding. De plaats van de bladwijzer links naar in het document is de "bestemming" van de bladwijzer.

Instructies

1

Open de PDF die u wilt maken van bladwijzers. Ga naar het menu "Beeld" Markeer "Navigatievensters" en "Selecteer". Het menu "Bladwijzers" verschijnt aan de linkerzijde van het geopende document.

2

Maak een bladwijzer naar een specifieke pagina door te klikken van de "nieuwe" bladwijzerpictogram, die wordt weergegeven aan de bovenkant van het menu "Bladwijzers" als een blauwe bladwijzer met een gouden ster en navigeren naar de pagina in het PDF-document.

3

Maak een bladwijzer naar een bepaald gedeelte van de tekst door de tekst met de cursor te selecteren en te klikken op de "Nieuwe favoriet" icoon.

4

Maak een bladwijzer aan een afbeelding door te klikken op de afbeelding met de cursor te selecteren en druk op de "Nieuwe favoriet" icoon.

5

De naam van uw bladwijzer door te klikken op de bladwijzer in het menu "Bladwijzers" en te klikken op de tijdelijke tekst. Voer de gewenste tekst en druk op "Return" op uw toetsenbord.

6

De volgorde van uw bladwijzers wijzigen door te slepen en neer te zetten in het menu "Bladwijzers".