Hoe maak ik een PDF niet-afdrukbare

Adobe Systems Incorporated is een bedrijf dat biedt zakelijke en mobiele software, met name een portable document format (PDF) die u kunt gebruiken bij het maken van een standaard indeling voor elk document, te bekijken of deze is gemaakt met Microsoft Word, AppleWorks of een ander soort tekstverwerking software. Als u wilt bekijken van een PDF-bestand, moet u de Acrobat Reader software, die u gratis op de website van het bedrijf verkrijgen kunt downloaden. U kunt ook een PDF-creator, waarmee u een PDF-document wijzigen.

Instructies

1

Open het PDF-bestand. Klik op 'Document' in het menuopties en selecteer "Toon beveiligingsinstellingen voor dit Document."

2

Klik op "Password Security" en klik vervolgens op 'Compatibiliteit' om ervoor te zorgen dat het ligt aan de recentste versie van Adobe Acrobat.

3

Verplaats uw curseur naar "Machtigingen" en klik op de optie 'Gebruik een wachtwoord'. Typ een wachtwoord. Dit beperkt iemand uit het bewerken van uw PDF- of de beveiligingsinstellingen...

4

Klik op "Geen" onder het vak "Afdrukken toegestaan" en kies "Geen" onder het vak "Wijzigingen toegestaan". Klik op 'OK'.

5

Uw wachtwoord ter bevestiging opnieuw invoeren. Klik op "Opslaan" af te ronden en activeren van de wijzigingen die u hebt aangebracht.

Tips & waarschuwingen

  • Onthouden van uw wachtwoord of schrijven op een notitieblok en zet het ergens veilig in het geval dat u de beveiligingsinstellingen in de toekomst toegang moet hebben.