Hoe maak ik een fotomontage met Flash?Het creëren van een fotomontage met Flash vereist een fundamentele vertrouwdheid met de mechanica van de software, zoals het bewerken van een filmclip geïmporteerd, en het gebruik van elementaire animatie verwerkt zoals tweening. Flash is echter een relatief eenvoudig programma om te leren, zodat u snel een professioneel ogende fotomontage monteren.

Filmclips, Frames en hoofdframes

Filmclips zijn samengesteld uit een reeks frames, of individuele mogelijkheden voor wijzigen. Elk frame kan een actie die is toegewezen aan het, hebben weliswaar hoofdframes wanneer grote verschuivingen in de actie zich voordoen. Een actie kan bevatten een verscheidenheid van effecten, zoals een beweging of geluid effect. Vanwege de grote verscheidenheid aan effecten die u kunt maken, kunt u uw hele fotomontage in één filmclip samenstellen.

Afbeeldingen

Wanneer u een nieuw item in Flash importeren, zal je worden toegestaan te classificeren van het item als een knop, filmclip of afbeelding. Als u wilt maken uw fotomontage, elke foto als een afbeelding te importeren. Naam van elke foto op een manier die u toelaat om het houden van de foto's georganiseerd; de namen van de foto's weergegeven niet in de film. Elke afbeelding wordt weergegeven in het Bibliotheek-menu.

Tweening en lagen

Maak een laag voor elke foto door "Nieuwe laag" te selecteren in het menu laag. Sleep de afbeelding van de eerste foto waarmee u wilt beginnen uw montage en plaatst u deze in het eerste frame van de filmclip van de bibliotheek. In het algemeen, tien frames is gelijk aan ongeveer een seconde scherm tijd. Als u wilt dat het fotodisplay voor drie seconden, bijvoorbeeld, en vervolgens fade away, voeg een hoofdframe bij ongeveer frame 30.

Als u de foto om te vervagen naadloos, gebruikt u de besturingselementen tweening en dekking. Om de foto geleidelijk vervagen, zou de dekking van frame 1 worden ingesteld op 100. Door hoofdframe 30, wordt de dekking ingesteld op nul. Om dit geleidelijk gebeuren vanuit het deelvenster beweging, selecteer "Tweening." Dit zal geleidelijk vervagen de foto tot hoofdframe 30. Omgekeerd, als u een foto wilt te vervagen, stelt u de dekking op het beginframe op nul en 100 door hoofdframe 30.

Maak een tweede laag voor uw tweede foto, en maak een nieuw hoofdframe bij frame 31. Herhaal het proces van het tweening en dekking met elke foto totdat u hebt verzameld uw montage.

Opslaan van de Montage

De filmclip een voorbeeld bekijken door "Play" in het systeemmenu te selecteren. U kan blijven wijzigingen aanbrengen totdat u tevreden bent met de manier waarop de film wordt weergegeven. Wanneer u klaar bent, sla de filmclip als een .swf bestand. Dit bestand zal eenvoudig importeren in een HTML-bestand. U kunt het bestand ook rechtstreeks in een HTML-indeling opslaan door deze optie te selecteren in het menu Opslaan als.