Hoe maak gratis Flash Websites

Flash websites zijn trendy, professionele en dynamische. Vanwege dit denken de meeste mensen dergelijke kwaliteit kan duur zijn, maar dit is niet het geval. Door de recente web ontwerp platform vooruitgang zijn er nu ontwerp-platforms die u het voordeel geven van het maken van Flash websites gratis.

Instructies

1

Toegang tot de site van Flash web design platform Wix.com, (Zie koppeling in bronnen). De website wordt geopend in een nieuw browservenster.

2

Een ontwerp-account maken. Klik op "Sign Up" op de tabbladen op de bovenkant van het scherm. Uw e-mailadres, een gebruikersnaam en wachtwoord voor uw account ontwerp maken. Een activatie e-mail zal worden verzonden naar uw e-mailadres. Controleer uw e-mailadres en bevestig de e-mail om uw ontwerp account te activeren.

3

Bepalen welk type site die u maken wilt, volgens het type. Zodra u uw account hebt bevestigd, klik op "Create" bij de bovenkant van het scherm. Kies het type van Flash websiteontwerp dat u maken wilt, op basis van de opties in het linker paneel van het scherm.

4

Kiest u een ontwerpsjabloon. Als de sjablonen voor het onderwerp dat u hebt gekozen worden weergegeven, bladeren door alle van de sjabloon thumbnail beelden. Zodra u de sjabloon van uw keuze, muis overheen hebben gevonden en selecteer de "Edit"-actie die aan de onderkant van de afbeelding verschijnen zal.

5

Uw site maken. Het design-portaal zal verschijnen. Klik op het tabblad "Bestand" bij de bovenkant van het scherm, en ga naar "Instellingen". Klik op de gekleurde afbeelding als u wilt wijzigen de achtergrondkleur van de site naar een gewenste. Wanneer de kleur HTML-codes worden weergegeven, tweevoudig tikken voort naar de kleur die u wenst, en klik op 'OK'. De ontwerp-componenten op het linker paneel van het scherm maken navigatie menu's, knoppen, pagina's voor de site, illustraties, widgets, neem contact op met tabellen en andere Flash-componenten gebruiken

6

Sla uw Flash websiteontwerp. Klik op "Opslaan" en typ een naam voor uw Flash-design, zodat het kan worden opgehaald op een later tijdstip.

7

Uw website op Internet publiceren. Klik op de actie 'Publiceer' aan de bovenkant van het design-portaal. Selecteer waar u wil uw ontwerp op het Internet publiceren. Kies de aanbevolen optimalisatie-instellingen die op het scherm wordt weergegeven.

Tips & waarschuwingen

  • Uw website ontwerpen altijd op te slaan. Als u niet uw werk opslaat, zal u niet kunnen bewerken of bijwerken van uw werk. Dit betekent dat als alle koppelingen gebroken zijn, zul je voor de wederopbouw van de gehele website, zonder het voordeel van gewoon gaat en repareren een probleem.
  • CreĆ«ren van uw Flash websiteontwerp vrij zal zijn, maar als u uw Flash-design creatie verbinden met een web-domein wilt, moet u uw account te upgraden.