Hoe maak een interactieve Slideshow met CS5 Flash Pro?Flash Professional CS5 biedt verschillende sjablonen voor het inschakelen van u om presentaties te maken sneller, met inbegrip van een interactieve slideshow-sjabloon. De diavoorstelling wordt weergegeven als een PowerPoint-presentatie en gecontroleerd met behulp van opties voor toetsenbordbediening, bijvoorbeeld de links en rechts pijlen voor het verplaatsen van voorwaarts en achterwaarts. De sjabloon met behulp van uw eigen gegevens, zoals tekst en afbeeldingen aanpassen.

Instructies

1

Open Flash CS5 en selecteer "File" en "Nieuw" uit het bovenste menu. Kies het tabblad 'Sjabloon' en klikt u op "Presentaties" in de kolom "Categorie├źn". Klik op "Eenvoudige presentatie" in het deelvenster "Templates". Klik op 'OK'. Een presentatie van de pre-gebouwde 800 x 600-pixel met vier dia's wordt weergegeven. Elke dia is opgenomen in een afzonderlijk frame. Voor dit voorbeeld, door deze frames te vervangen door uw eigen afbeeldingen slideshow.

2

Klik op de "Achtergrond" laag en klik op het pictogram van de vuilnisbak onder de tijdlijn om te verwijderen van de laag.

3

Selecteer "File", "Invoer" en "Importeren in bibliotheek." Kies uw afbeeldingen in het resulterende browservenster en klik op de knop "Openen". De beelden zijn geïmporteerd en opgeslagen in het deelvenster Bibliotheek. Zorgen dat de beelden zijn 800 x 600 pixels aan de bestaande lay-out.

4

Klik op de eerste "Dia's" laag frame en verwijder de bestaande gegevens. Zoek de afbeelding in het deelvenster Bibliotheek die u wilt gebruiken voor het eerste frame. Sleep het uit de bibliotheek naar het werkgebied. Herhaal dit voor elk frame te voltooien van de diavoorstelling.