Hoe lees ik tijd in UML

Unified modeling language maakt u diagrammen die uw computerprogramma's verklaren. Om te lezen van tijd uit het UML-diagram moet u eerst Ga naar de sectie van het diagram waarin de tijd en lees de variabele die de tijdgegevens retourneert. UML is vereist door grote ondernemingen goed document broncode. Het vertelt andere programmeurs en analisten hoe uw programma loopt en beschrijft de variabelen en het doel van elke functie.

Instructies

1

Dubbelklik op het UML-diagrambestand om te openen van het bestand in de UML-editor die u gebruikt om het document te maken.

2

Het diagram en ga naar de sectie van de code die een tijd-waarde retourneren. U kunt ook het vinden van tijdvariabelen gebruikt in eigenschappen en geplande taken binnen het UML-model.

3

Kijk naar de tijd variabele en bepalen of het resultaat van de functie of als een eigenschap gebruikt. Als de kop in het diagram gedeelte zegt "Class", weet u dat de tijd is een deel van de functie van de klasse. Als de kop zegt "ETL" of "Database transformatie", is de tijd variabele een onderdeel van de verwerking van uw database.