Hoe lager de Ping in "Battlefield 2"

Hoe lager de Ping in "Battlefield 2"


"Battlefield 2" is een first-person shooter voor de personal computer. De serie staat bekend om zijn concurrerende en uitgebreide multiplayer modi kunnen, maar de modi moeilijk te genieten als u hebt slechte vertraging en latentie problemen. Wanneer de computer een hoge ping, oftewel hoe lang duurt uw computer om te communiceren met het spel van de server registreert, kunnen de spelers om je heen lijken te steken als ze lopen. Dit maakt het moeilijk om succesvol te zijn in het spel, dus je doen alles wat dat je kunt willen zal om uw ping lager.

Instructies

1

Verplaats uw router dichter naar uw computer. Als u een draadloze router gebruikt, kunnen muren en andere objecten maken interferentie met het signaal van het apparaat. Toenadering van de router kan verminderen van inmenging en verlagen uw ping. Als u niet de mogelijkheid om te verplaatsen van de router hebt, voegt u een draadloze repeater, die als een relais voor uw draadloze router fungeert.

2

Het gebruik van de apparatuur van één leverancier voor uw Internet-hardware. Fabrikanten ontwerpen hun hardware te werken met andere stukken van hun hardware, dus twee Netgear of Motorola producten, bijvoorbeeld, zal altijd efficiënter dan een combinatie van beide. Met een router, relais en, indien mogelijk, netwerkkaart ontwikkeld door dezelfde fabrikant kan dramatisch lager uw ping.

3

Updaten van de firmware van uw router. Router fabrikanten, ongeacht of de router draadloos of bedraad is, produceren vaak updates in de vorm van ingebouwde programmatuur die verhoging van de efficiëntie van het apparaat. Dit kan helpen verminderen uw ping bij het afspelen van "Battlefield 2" online.

4

Abonneer je op een proxy server-service. Er zijn tientallen van proxy serverservices, die allemaal verschillende tarieven laden. Het doel van deze servers moeten verminderen de tijd die nodig is om te communiceren met de game server. Deze servers niet noodzakelijkerwijs drastisch minder problemen met ping en latentie, maar ze kunnen verhogen de efficiëntie van het communicatieproces tussen uw computer en de "Battlefield 2" spelservers.

5

Host uw eigen "Battlefield 2" komt overeen met. De gebruikers met de laagste ping zijn meestal degenen die zich het dichtst bij waar de wedstrijd wordt gehost.