Hoe kunt u zien wat uw Computer nodig heeft voor het soort van RAM

Hoe kunt u zien wat uw Computer nodig heeft voor het soort van RAM


Als RAM klinkt als een technische term, maak je geen zorgen het is gewoon het geheugen van uw computer. RAM staat eigenlijk voor RAM-geheugen, maar alles wat je echt nodig om te weten is dat uw computer informatie opslaat op het terwijl het werkt. Met meer geheugen vaak maakt uw computer sneller lopen en kunt u meer toepassingen tegelijk uitvoeren.

Instructies

1

Controleren van uw moederbord of de computer handmatig. In de meeste gevallen is dit de eenvoudigste manier om erachter te komen de specificaties voor het geheugen van uw computer.

2

Ga naar een van de websites van de geheugenfabrikant met de computer waarnaar u de geheugencapaciteit van weten. Op de sites, zoals cruciaal, noem ze wat het geheugen wordt gebruikt in welk model-computers. Of ze bieden een online test die zal u vertellen wat uw computer gebruikmaakt van het geheugen.

3

Installeer en voer een diagnostisch computerprogramma zoals Belarc Advisor. Uitvoeren van dit programma zal een lijst van de meeste, zo niet alle van uw hardwarespecificaties, met inbegrip van geheugentype.