Hoe kunt u zien als een Laptop HDMI heeft

Hoe kunt u zien als een Laptop HDMI heeft


Blokken van meerdere mensen rond een kleine laptop scherm niet de meest efficiƫnte-- of comfortabele--manier om een overvolle kamer te lichten. Gelukkig, veel moderne laptops bieden verschillende bekabeling uitvoeropties die u toestaan om uw gegevens of een presentatie een diavoorstelling met behulp van een externe weergave-apparaat, zoals een projector of televisie. Terwijl VGA- of DVI-poorten traditioneel voor computer uitgangen gebruikt worden, kan nieuwere technologie beschikken over HDMI-poorten voor high-definition video en audio weergave. Laptops ondersteunen meestal de standaard "Type A" HDMI-aansluiting.

Instructies

1

Controleer de kant en de randen van de achterkant van de laptop voor aansluitingspoorten.

2

Zoekt u een HDMI-poort. Een HDMI-poort is ongeveer 1/2-inch lang met 1/5-inch hoge - korte en mager. De onderste die helft van de haven kant randen schuin naar binnen in een hoek van ongeveer 45 graden.

3

Peer binnen het havengebied. Een HDMI-aansluiting heeft een enkele, golvende, verhoogde connector in het midden van de haven, parallel aan de langere buitenranden.

4

Lees alle labels in de buurt van de haven. Veel HDMI-poorten zijn duidelijk gemarkeerd als zodanig.

Tips & waarschuwingen

  • Kleinere HDMI type C en D poorten worden vaak gevonden op kleinere draagbare apparaten in plaats van laptops, terwijl de grotere en krachtigere typeB verbindingen zijn niet op grote schaal gebruikt. Alle HDMI-poorten hebben dezelfde algemene vorm--lang en mager met een inslag op de rand--ongeacht hun grootte, echter.