Hoe kunt u het domein van een Computer zoeken

Een Windows-domein wordt gebruikt voor het beheren van een netwerk van computers die worden gebruikt voor een vergelijkbaar doel. Domeinen zijn meestal ingesteld en gebruikt in een werkomgeving. Een domein kan verschillende Windows-gebruikersaccounts instellen met verschillende bevoegdheden en beperkingen bevatten. Het domein van uw computer kan alleen worden gewijzigd vanuit een Windows-account in het domein met de voorrechten van de "beheerder". Het domein van een computer die u op uit binnen het Windows-besturingssysteem, kunt u bepalen.

Instructies

1

Start de computer op en log in op uw Windows-account. Klik op de "Start" knop op de uiterst linkse kant van uw taakbalk van Windows.

2

Klik met de rechtermuisknop op de "Computer"-knop, die ligt aan de rechterkant van het menu dat trekt. Klik op "Eigenschappen" in het kleine menu dat verschijnt.

3

Zoek de tekst van de "Werkgroep" onder "Instellingen van Computer computernaam, domein en werkgroep" richting de onderkant van het "Systeem"-venster dat wordt geopend. De naam vermeld aan de rechterkant van de tekst van de 'Werkgroep' is het domein waaraan de computer is gekoppeld.